365 начина за привличане на пари
Информация

365 начина за привличане на пари

Следва хуна молитва,която Тери Сю получи по канала от Джуал Кхул,предназначена за проявлението на пари за работниците на Светлината на планетата.
Това е много мощна молитва и аз ви предлагам да я споделите с духовните общности,с които сте свързани,както и да я използвате за себе си.
Джуал предлага да казвате молитвата веднъж дневно в продължение на тридесет (30) дни,за да изчистите блокиранията и да проявите Божественото си наследство на пълно изобилие на всички нива,така,че да можете да изпълнявате работата си в служба на хората,заради която сте дошли тук.Любимо Божие Присъствие,
С тези думи се обръщаме към теб и смирено те молим с цялото си сърце и душа,ум и мощ, за Божественото изобилие, което да се прояви чрез индивидуалния успех и късмет.
Искаме да се издигнем над страха,за да осъществим Божия план на Земята и отвъд нея.
Лично аз тържествено обещавам да се отворя за финансовото богатство,за да се осъществят моите и на моята група ангажименти за служене на човечеството.
В името на Бога приемаме своето Божествено наследство точно сега и Ти благодарим за своевременния отговор на тази молитва.Да бъде Божията воля!
Амин.


ПОВТОРЕТЕ ТРИ ПЪТИ НА ГЛАС.

Мой/Наши любими подсъзнателни умове,с това ви молим и ви заповядваме с любов да отнесете мисловната форма на тази молитва до Бога,заедно с цялата манна и жизнена сила,необходими и нужни за нейното материализиране и проявление.
Амин.

ИЗДИШАЙТЕ МОЛИТВАТА КЪМ БОГА.ИЗЧАКАЙТЕ ПЕТНАДЕСЕТ(15)СЕКУНДИ.

Господи,нека падне благословенният Ти дъжд!

Амин!

ПОЧУВСТВАЙТЕ КАК ЕНЕРГИЯТА СЕ СПУСКА ОТ БОГ ОБРАТНО КЪМ ВАС.
ПОГЪЛНЕТЕ Я.

ОМ.ОМ.ОМ.( Напявайте спокойно и с вяра )

Три дни преди пълнолуние сложете под килима, по който минават всички, най-едрата банкнота, с която разполагате. На пълнолуние я извадете и я върнете там, откъдето сте я взели. Това е! Но действа страхотно! (,,365 ритуала за благополучие’’ от Наина Владимирова)

Портфейлът и Луната (започва денят преди пълнолунието)

На всяко пълнолуние (денят преди него, кулминацията - това, което в лунния календар е пълнолуние и следващия го ден)изнасяйте съвсем празен отворен портфейл на прозореца (желателно е в него да попада лунна светлина). Портфейлът трябва да бъде същият, в който носите пари ежедневно .
В тритe нощи на новолунието действайте обратно - поставяйте на прозореца портфейл с пари. И това е всичко

Паричен душ (по пълнолуние)

По пълнолуние съберете от дома си всички дребни монети. След вземането на душ, старателно се "полейте" с дъжд от тези монети. Работи най-вече за получаване на еднократни суми, от които имате спешна нужда.
Впрочем неколкократно увеличава и постоянният доход, ако се прави редовно.
Действа даже и на децата - известен е случай на "изплакване" на дете, което на следващия ден намерило на улицата 500 доларова купюра.

КАК ДА ПОСЕЕМ ПАРИ... И ПОСЛЕ ДА ЖЪНЕМ ПОВЕЧЕ /прави се на Новолуние
Предлагам Ви 100% -ов вариант за получаване на допълнителни суми пари, който аз и много мои познати използваме успешно вече 5 год. /и никога не ни подведе/
Технологията е проста – като всичко велико.
В деня и часа на новолунието /снабдете се с календар/, необходимо е да се вземат произволни  купюри   и да се поставят  на места, където нямат достъп неупълномощени лица /любопитните деца, съпрузи, свекърви / или на открито.
След 3 дни, в часа на поставянето им, е необходимо  да приберете събралите силата на растящата Луна купюри и бързо да отидете  да ги похарчите / за покупки, заплащане на услуги, връщане на кредити – въобще  вкарайте вашите купюри  в руслото на паричния поток/
След завършване на ритуала, спокойно чакайте кога посетите от Вас зърна ще дадат урожай.  Обикновено се появява под формата на неочаквано пари (премия, откриването на дълго забравени неприкосновени запаси, връщане на отписани  заеми  и т.н.).
Ето няколко правила:
Задължителни:
1.Парите не трябва да забравяте несъбрани, с това ще им покажем своето безразличие, а те не обичат това,
2. Парите не трябва да се „притесняват” по време на тридневният им растеж.
3. Парите трябва да бъдат похарчени в пълен размер. По-добре добавете още малко от Вас
Не особено задължителни:
1. Практиката показва, че резултатът не се променя, ако промените часът. Например, вместо в 2 часа през нощта,  ги поставите на определените места след събуждането си
Желая Ви добри зърна и богат урожай!!!Този метод работи  всеки месец, така че ще имате целогодишен асистент по паричната ведомост

Симоронски парични ритуали
Симорон е школа за психологически игрови тренинг, ориентирана към положителните емоции. Именно позитивната настройка помага да се решат много проблеми, да се избегнат неудачите и да "уловиш Фортуна за опашката"
Всички техники на Симорон са насочени към отклоняване на вниманието от обичайната картина на света, изобилстваща с проблеми и на пренасянето (трансфера) на собствената личност в особен вълшебен свят, където всичко е възможно!


"Зареждане" на портфейла
Вземeте зарядното устройство на мобилен телефон (или на лаптоп), включете го в мрежата, другия край пъхнете в порфейла (няма да ви удари ток, проверено е  , но и със сигурност прииждат пари в порфейла, също - проверено

Парично кашу
Купете си кашу - в самото название на тези ядки е скрито вълшебно значение (от англ.  cashew - кеш -ю - пари в брой за теб).
Вземете една ядка кашу, разделете я на 2 части - на едната нарисувайте (+), на другата (-). Сложете ги в различни отделения на порфейла. По този начин се създава магнитно привличане между (+) и (-), и парите сами идват при теб. Не забравяйте да изядете останалото кашу.

Бадемова примамка
Използването на бадеми и бадемово етерично масло е прост начин да се привлече в живота това, което ви липсва -  любов, пари, нови къщи и т.н.). Ако в момента изпитвате недостиг на пари, натъркайте своя портфейл с бадемово масло и визуализирайте, че набъбва от многото пари в него.

Вълшебен банкомат
Отидете до банкомат, ударете го лекичко, произнасяйки:"Дай пари!"
А може просто да поставите дланта си върху  него и с цялото си същество да си представите как парите от банкомата се стичат във вашия портфейл

ЗЕЛЕНА СВЕЩ.
Сложете в средата на масата зелена свещ, желателно е да е осветена в църква. Може да го направите сами. Гледайте я и кажете: „Нека светлината на тази свещ разпръсне тъмнината и ужаса, нека в пламъка на тази свещ изгори всичкото зло, нека светли- ната на тази свещ ни донесе мир и покой. Амин." После я прекръстете и я угасете. Свещта е готова за ритуала. А вие седнете до масата. Гледайте пламъка и отново си представяйте как от тавана падат пари, много, много пари... Те отрупват цялата маса. И са много...


ПОРТМОНЕ.
Вземете своето портмоне, настанете се удобно във фотьойла и го отворете. Парите са малко, така ли? Сега то ще се напълни. Гледайте и си представяйте как отвсякъде долитат пари и равномерно се под- реждат в портмонето. То става дебело и твърдо, вече не може да се затвори, а парите долитат ли долитат.


СНЕЖНА ТОПКА.
 Настанете се удобно във фотьой- ла, затворете очи, вдигнете глава и се помъчете да види- те небето. Представете си, че то се е разполовило и виж- дате ръбовете на среза. Ивицата между тези ръбове ста- ва все по-широка, небето сякаш се разтваря и от бездна- та му започват да се изсипват пари. Те са страшно мно- го: отрупали са жилището ви, целия двор, падат като снежинки. Вече сте до колене в пари, до пояс, а те продължават да летят. Но не бива да се лакомите, иначе ще затънете. Нали помните приказката за златното ко- питце? А така! Кажете на небето „благодаря" и спрете ритуала. Не е достатъчно да извършите тези ритуали един път, повтаряйте ги преди лягане и спете спокойно. Скоро ще имате много големи доходи.

Наина Владимирова - "365 магически ритуала"

МАНТРА И ЯНТРА ЗА БОГАТСТВО КУБЕРА

Кубера е божество на богатството в индуската митология.В тибетският будизъм неговият аналог е  Dzambala(Бог на богатството).Кубера е известен също като бог Якши(диво същество).Кубера винаги се свързва с богинята на богатството Лакшми. Мантрата Кубера благославя поклонници му с пари и просперитет, изграждане на нови канали и източници на доходи и богатство.Молитвата Кубера увеличава притока на капитал и способността да се натрупва богатство.
                             Мантрата Кубера е:    
                                                                  
 "Om Yakshyaya Kuberaya Vaishravanaaya Dhanadhanyadi Padayeh
Dhana-Dhanya Samreeddhing Me Dehi Dapaya Swaha”


Това означава:      
                                                                                                  
   О, Кубера, Бог Якши, Благослови ни с богатство и просперитет”

Тези, които се покланят на Кубера и Лакшми, никога няма да загубят пари или материални удобства.

Янтра, или графичната схема на Кубера – е много мощно, свещено геометрично изображение върху медна плоча.Тя служи за това, да призове Бог Кубера.Тя благославя човек с внезапен късмет, богатство и просперитет.Тази Янтра се използва като инструмент за привличане на космическата енергия на богатството, на личните финанси, парични потоци, увеличаване на жилищата  и т.н. Янтрата  отваря нови канали за приходи.Янтрата помага за успех в бизнеса, кариерата и професията, както увеличаване на доходите на физическите лица и богатство.
Янтра Кубера може просто да се постави във сейф, кутия, на всяко място, където съхранявате пари и ценности.

ПАРИЧЕН   ТАЛИСМАН

В един от дните през юни –
 16, 17, 20, 25   юни  в    19:00 часа,
напишете долупосочената пирамида с черен химикал върху предварителна подготвена хартия с размер 5 на 5 см.

Първата пирамида от цифри се пише от едната страна, втората пирамида на обратната страна(на гърба) на листчето.Напишете, подръжте в ръцете си и кажете какво очаквате от него.Поставете тази хартия с пирамидата в портмонето.
Не трябва да показвате и давате пирамидата в други ръце.
Достатъчно е да направите това веднъж годишно, но може и да се повтори на втория цикъл,който е на -
16, 17, 20, 25 октомври в 19:00 часа

 ПОВТОРЕТЕ ТРИ ПЪТИ НА ГЛАС.

Любимо Божие Присъствие,
С тези думи се обръщаме към теб и смирено те молим с цялото си сърце и душа,ум и мощ, за Божественото изобилие, което да се прояви чрез индивидуалния успех и късмет.
Искаме да се издигнем над страха,за да осъществим Божия план на Земята и отвъд нея.
Лично аз тържествено обещавам да се отворя за финансовото богатство,за да се осъществят моите и на моята група ангажименти за служене на човечеството.
В името на Бога приемаме своето Божествено наследство точно сега и Ти благодарим за своевременния отговор на тази молитва.Да бъде Божията воля!
Амин.

КОВЧЕЖЕ ЗА ПАРИ
Този ритуал е много стар и има различни варианти. Същината е една: правите магическо ковчеже, после то става ваш талисман, който привлича пари в живота ви. Купете си кутийка за бижута или кутийка от парфюм, или просто намерете някоя подобна. Но вече не бива да я използвате за други цели. Изобщо, идеална е малката касичка за скъпоценности. Ритуалът започва при новолуние. Сложете в ковчежето пари с различен номинал: банкноти, метални монети. Трябва ясно да си представите, че парите в ковчежето имат свойството да се "размножават". Това не е абсурд, а магическо действие с помощта на мисъл-форма.
Има един важен закон в космоенергетиката: "Каквото си представиш, то ще се случи." Богатата фантазия играе съществена роля в магията. Често си мислете за това, когато имате дори малко свободно време. Скоро ще забележите, че магическото ковчеже работи. Ще последват събития, които ще спомагат за вашето благополучие. Ще ви направят изгодно предложение, може да спечелите от лотария, да получите премия или ценен подарък... Винаги споделяйте радостта си с ковчежето и слагайте в него поне една монета от получената печалба, като същевременно прибирате предишната.

РИТУАЛ ПРОТИВ БЕДНОСТ
Напълнете кана с вода и изречете над водата: "Й Х В Х! ЦАБАОТ, СЕРАФ, ДАРОМ ЕШ!"
(буквите и думите са малко странни, но такива трябва да са). Сложете каната там, където държите запасите си. Вкъщи винаги ще имате храна.


РИТУАЛ ЗА МАТЕРИАЛНО БЛАГОПОЛУЧИЕ ВКЪЩИ
Вземете една кана с капак и сложете в нея 3 карфици, 3 игли, 3 пирона и ги засилете със сол. Затворете плътно и 9 пъти разклатете силно. Запечатайте капака с восък от червена свещ и скрийте каната на скришно в някой шкаф.

РИТУАЛ ЗА ПАРИ
Извършва се при нарастваща луна. Много е добър на петия лунен ден. Вземете монета от 1 лев и 3 пъти повторете над нея "Отче наш". После 3 пъти повторете заклинанието:
"Отивам на пазара като продавач, връщам се в самурени кожи, донасям у дома имане, дай Боже толкова пари, че да няма къде да ги държим. Амин."
Носете със себе си монетата един месец, после я похарчете и отново извършете ритуала. Ще видите колко ще забогатеете!

МАЛКИ РИТУАЛИ ЗА ПАРИ
Тези малки ритуали за пари съм извършвала неведнъж през магьосническата си младост и бях извънредно доволна от техните резултати. 3 дни преди пълнолуние сложете под килима, по който минават всички, най-едрата банкнота, с която разполагате. На пълнолуние я извадете и я върнете там, откъдето сте я взели. Това е! Но действа страхотно! Следващата "операция" е доста сложна, но ако успеете да я осъществите, ще бъде чудесно. Преглеждайте всички банкноти, които минават през ръцете ви, за да видите дали няма съвпадения с вашите инициали и датата ви на раждане. Ако имате късмет и намерите такава, ще станете много богати. Но това не е всичко. Талисманът трябва да бъде зареден. Ритуалът се извършва при нарастваща луна в петък или неделя. Вземете лист хартия и напишете най-заветното си желание, което искате да постигнете с пари. Сложете отгоре банкнотата талисман, около нея поставете в кръг шест свещи и ги запалете. Докато те горят, представяйте си ярко и в цветове нещото, за което мечтаете. Когато свещите догорят, завийте листчето с желанието и банкнотата в малка чиста кърпа, с която сте избърсали лицето си, и ги приберете на скришно. До месец талисманът ще даде резултат. Но и вие не стойте със скръстени ръце и преследвайте мечтата си.

Следващите ритуали са изградени върху мисъл-форми. Вече знаете какво значи това.

Лепка. Представете си, че от главата до петите сте намазани с нещо много лепкаво: сладко, мед или лепило. А сега си представете, че отвсякъде: от вън, от тавана, откъм вратата към вас летят пари... Много, много пъстроцветни банкноти, желателно - зелени. И всички тези пари полепват по вас, направо се лепят, и вече са ви покрили от главата до петите. Толкова са много, че е невъзможно да ги преброите... А после ще ги съберете и ще ги сложите, да речем, в гардероба. И отново ставате лепкави...

Листопад. Настанете се удобно във фотьойла, сложете ръцете си върху коленете с длани нагоре и си представете, че отгоре се изсипват пари - много, много пъстри банкноти... Те кръжат като есенни листа и изведнъж в ръката ви пада дебела пачка пари. Почувствайте колко е тежка. Ето още една пачка и още, и още. Парите са тежки, те са много. Благодарете им, че са дошли при вас.

ДРУГ РИТУАЛ ЗА ПАРИ
Във вторник по изгрев слънце в книжно пликче насипете 3 чаени лъжички сол. Поставете пликчето в портфейла при парите. След това се приближете до прозореца, дръжте портфейла с парите и солта между дланите си и 7 пъти прочетете следното:
"Нашето дело на раби Божи (тук се казват имената) ще започне, нашата работа ще потръгне, нашата работа в пари ще се превърне и нека тези пари не свършват от днес и навеки. С тези думи заключвам катинар."
Ползва се за парични успехи при делови преговори. Ако отивате на среща, от която очаквате да получите печалба, извадете пликчето със солта от портфейла си и го сложете в десният си джоб. След срещата го върнете в портфейла. За всяко ново начинание трябва да правите на ново ритуала с нова сол.

АВТОР: НАИНА ВЛАДИМИРОВА
Наина Владимирова - "365 магически ритуала"


"365 МАГИЧЕСКИ РИТУАЛА ЗА БОГАТСТВО И ЩАСТИЕ"

Зареждане на визитките
(Целта е да се привлече успехът в сферата на вашия бизнес)

Когато изготвяте  визитки , помолете дизайнера да напише в един от горните ъгли , нека дори с  най-малките  букви,  думата :
VEHUIAH  – ( „Аз съм един от любимците на Фортуна”) .

Тази магическа дума привлича късмета . Не отговаряйте на никого, каква е тази дума, и какво означава тя . За да се избегнете задаването на излишни въпроси, напишете думата в същия цвят, като останалата част от текста на визитката.

След това в много тиха и тъмна стая в дома си, трябва да седнете на удобно място около масата. На нея поставете пакета от визитки с магическата дума в ъгъла ,запалете зелена или златиста свещ.На масата не трябва да има нищо друго. В продължение на 10 минути релаксирайте и с немигащ поглед гледайте пакета с визитките, без да сваляте поглед от тях. Представете си  също, че Вие вече имате пари, за да направите големи покупки, без да броите колко именно ще похарчите.

След това трябва да " предадете" на визитките  Вашата жизненост. Вземете пакета с визитките в ръцете си  и вдъхнете в тях  собствената си жизнена енергия , представете си , че тази енергия е със златист цвят,  излиза от вашата уста и прави визитките златни. Дръжте визитките между дланите си. Три пъти духнете в пакета ,вдъхвайки им своята енергия.

Това трябва да се повтаря ежедневно по време на лунния месец( преди пълнолуние ) , като се започне това действие в Новолуние, в средата на  растящата Луна .

В края на месеца може да раздавате своите визитки, и те обезателно ще ви донесат  късмет и богатство.

Препоръки :

Освен магическата дума е необходимо да се погрижите за качеството на визитките и техният външен вид.
Помнете любимата фраза на англичаните:
„Ние никога не получаваме втори шанс, за да направим първо впечатление”

Съвети на една жена, която има всичките пари, от които има нужда и (почти) всички пари, които иска 

"А парите са важни за доста неща, които подпомагат тялото, което е храм на душата ни в този живот. Не трябва да ги презираме, а умерено да им се радваме, иначе бягат. А като избягат, и ни става малко трудничко, ама какво да се прави."

И още:

 "Никога не ги набутвай и тъпчи грозно по джобове и пормонета.

Говори им, усмихвай им се. На саме, за да не те вземат за откачалка. Като излизаш из града, гледай витрините на най- скъпите магазини с радост и удовлетворение- попивай каквото има все едно си е твое и можеш с един замах да си ги вземеш в къщи всичките скъпотии там. Радвай се, представяй си, че е твое, но с лекота на перо, а не като амбициозен и затормозяващ стремеж. И си казвай: " Има достатъчно за всички."
И виж какво е станало с парите ти след половин година практика

бизнес-етикет
Какви са правилата на международния етикет за подаването на визитна картичка? Може ли да се плъзне по масата, ако другият човек седи от другата й страна, или задължително се подава в ръка? Къде трябва да я сложи получателят?

 
При делови срещи и преговори, след като се представите и се ръкувате, е добре да подадете и визитната си картичка. Така партньорите ви ще могат да прочетат името ви, още повече че при запознаването то невинаги се чува добре. Това е особено важно при контакти с чужденци, за които е трудно да запомнят веднага българските имена.
Според правилата на бизнес етикета визитните картички не трябва да се вадят направо от джоба, а е добре предварително да бъдат поставени в кутийка. Никога не плъзгайте визитната си картичка по масата. Това е израз на неуважение. Ако е необходимо, се изправете, идете до човека и му я подайте. Така със сигурност ще направите много по-добро впечатление.

Подавайте картичката с дясната си ръка или с двете, но никога само с лявата. В арабския свят подаването с лява ръка се приема за обида, а подаването с двете ръце се препоръчва за Далечния изток.
По същия начин трябва и да приемете картичките на вашите събеседници. След като сте взели картичката, прочетете я и погледнете дружелюбно притежателя й в очите. Така ясно показвате, че ви е приятно, че сте се запознали. Ако сте на преговори с повече хора, подредете техните визитните картички на масата пред вас в реда, в който са ви ги подали, или в реда, в който са седнали. Така ще ви е лесно да се обръщате с имена към тях, когато разговаряте.

Накрая на преговорите приберете визитните картички отново в калъф или кутийка - не ги слагайте в джоба или направо в чантата си. Никога не пишете върху картичките пред хората. В Япония, а и в други страни това се приема за обида. Ако някой желае да ви даде координати, различни от тези на собствената му картичка, най-добре е да го попитате дали има против да ги запишете върху нея, но непременно направете това на гърба й.

Ангел с много висока Божествена вибрация, Ангел на успеха, който спомага за преодоляване на препятствията..

„Сребърно заклинание”

Ще ви бъдат необходими :

1.Глинен съд
2.Зелена свещ
3.Монети от една и съща стойност
 
Поставете гърнето(глинения съд) в коридора.
Всеки ден в продължение на 7 дни, хвърляйте в гърнето по една монета.
След изтичане на този период от 7 дни, направете следния ритуал:
 - Изберете време, когато сте сами в къщи.Преместете гърнето в стаята и го поставете на масата.
Вземете в дясната ръка не запалената зелена свещ, а в лява ръка извадените от гърнето монети и разстелете в кръг около него всичките седем монети.
Сега преместете свещта от дясната ръка в лявата.
Запалете свещта( само не със запалка , а с кибрит), казвайки в същото време, следните думи:

„Пари течете, пари блестете, направете ме богат, пожелайте”

Повторете тези думи 3 пъти.
В същото време свещта трябва да се намира в лявата ръка,
 след това поставете свещта в свещник, който не трябва да бъде от дърво.

Сега се отпуснете и гледайте в пламъка на свещта и си  представете всички прекрасни, светли картини, свързани с притежаването на пари.

Едно важно условие – в никакъв случай не мислете за дълг(задължение).

никога да не се употребява думата”дълг”, а „задължение”, защото самата дума „дълг”носи не добра вибрация и още повече влошава ситуацията

Мислете само за приятни неща, лично за Вас.Постойте така 10-15 минути, след това станете и се заемете със своите дела.
Не гасете свещта, тя трябва да изгасне сама.
Когато свещта изгасне, съберете монетите обратно в гърнето, поставете гърнето на предишното му място.Сега можете да продължавате да хвърляте монети в гърнето, но вече отпуснати, не смятайки, не мислейки, с чувство на доверие към Вселената.Времето, през което може да хвърляте монети в гърнето, след запалването на свещта, е примерно 10 дни.
Може да хвърляте монети в гърнето , не всеки ден, а когато се сетите.
Важен момент – какво да правите със събраните монети.Примерно, една десета дайте на нуждаещи се.С останалото количество монети купете нещо, макар и малко – писалка, красива фиба.Основно, тази вещ да се намира в обхвата на Вашата аура – в чанта, в джоба на сакото, в косата.
Това е всичко.Бъдете сигурни, че финансовите затруднения остават за Вас в миналото.
Можете да повтаряте този ритуал, толкова пъти, колкото искате.
РИТУАЛА СЕ ПРАВИ НА РАСТЯЩА ЛУНА.

Всичко зависи от това, на какво си настроен (притча)

-Ти какъв си?
-Изпитател.
-А какво изпитваш?
-Нужда.

Упражнение “Светлинна топка”
1. Вземете една банкнота и я дръжте удобно в ръка. Колкото по-голям е номиналът, толкова повече пари ще дойдат при вас.

2. Седнете удобно, затворете очи, вдишайте дълбоко три пъти и сложете парите в скута си.

3. Представете си голяма светлинна топка, висяща на половин метър над главата ви. Тя е голяма колкото баскетболна топка.

4. Мислено придвижете топката бавно надолу, насочвайки я към главата си, след това я придвижете през тялото си, накарайте я да се движи бавно надолу, докато стигне равнището на пъпа ви.

5. Представете си лъч светлина, който излиза от светлинната топка, прониква през слънчевия възел (точно над пъпа) и пада върху парите в скута ви.

6. Вижте как парите поемат енергия от светлината.

7. Мислено отдръпнете светлинния лъч.

8. Мислено изпратете парите в Космоса.

9. Мислено вижте милиони доларови банкноти от всякакви стойности да политат обратно към вас. Като виелица от пари.

10. Придвижете светлинната топка бавно нагоре, за да застане пак над главата ви, откъдето е тръгнала, и я вижте как изчезва.

11. Отворете очи, напълно будни.

В следващите двадесет и четири часа се освободете от банкнотата в скута ви или като я похарчите, или като я размените.

Ако сте научили добре всички стъпки, оставете книгата и направете упражнението.

Упражнение “Вселенска банка”
1. Седнете удобно, затворете очи, вдишайте три пъти дълбоко и си представете голям град. Пред вас се изправя сграда с величествени колони. Над колоните мислено прочитате надписа “Вселенска банка”.

2. Изкачете се по каменните стъпала и влезте в банката през една от главните врати, а след това идете при масичката, където има празни бланки за чекове.

3. Представете си как написвате чек на ваше име за сума, необходима за конкретната ви нужда, не повече.

4. Представете си как отивате при касиера и му подавате чека. Вижте как касиерът кимва усмихнато в знак на одобрение.

5. Представете си как си отивате по същия път.

6. Отворете очи, напълно будни, и знайте, че вашият проблем е на път да се реши.

Ако сте научили всичките стъпки, оставете книгата и направете упражнението.

Упражнение “Ангелът на парите”
1. Седнете удобно, затворете очи, вдишайте дълбоко три пъти.

2. Поканете своята висша същност в стаята и когато тази увеличена ваша версия се появи във въображението ви, мислено я прегърнете и й кажете: “Обичам те.”

3. Помолете своята висша същност да покани вашия ангел пазител да влезе в стаята.

4. Когато си представите как вашият ангел пазител влиза в стаята, кажете: “Благодаря ти за цялата досегашна помощ.”

5. След това си представете как обяснявате на вашия ангел пазител колко пари са ви необходими и за какво ви трябват.

6. Мислено благодарете на вашия ангел пазител и на вашата висша същност, след това отворете очи, напълно будни.

Ако сте научили стъпките, оставете книгата и го направете.

Фантазия, която се отплаща

Всяко от трите упражнения по-горе в тази глава, предназначени да ви осигурят бърз приток на пари - “Светлинна топка”, “Вселенска банка” и “Ангелът на парите”, - изискват представяне и фантазиране.
Това е защото тук има акт на създаване и защото въображението пряко участва в творческия процес. Процесите за неутрализиране на идиосинкразиите в работата с пари не изискваха участие на въображението, а само препрограмиране с твърдения. Това е защото действието не представляваше творчество, а само промяна на поведението.
Творческото фантазиране винаги дава резултати. Сега ще бъде полезно да си представите как парите, за които сте помолили, са дошли и как ги използвате, за да задоволите нуждите си:

Упражнение за подпомагане
на упражненията за парите


1. Седнете удобно, затворете очи, вдишайте дълбоко три пъти и се вижте там, където обикновено работите с паричните въпроси - у дома или на работното място.

2. Вижте се как се готвите да внесете парите в банката. Вие сте въодушевени и пълни с енергия. Задръжте този миг няколко секунди в паметта си и го оставете да подейства.

3. Мислено кажете: “Обичам Създателя заради изобилието пред мене и съзнателно изпълнявам отредената ми роля на съсъздател.”

4. Отворете очи, напълно будни.

Прочетете инструкциите няколко пъти, докато запаметите добре финалното твърдение. Оставете книгата и направете упражнението.

 

 

 


 

Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019