Енергийни картини
Информация

Енергийни картини

Кои са ангелите - наши помощници

Думата ангел е пратеник на Бог.

Ние винаги имаме ангели около нас, които ни придружават за да ни ръководят, вдъхновяват и защитават.

Ангелите са същества от светлина, които нямат човешко тяло.

Те се състоят от любов, състояние, което ние също желаем за нашето съществуване. Тази любов, и техните съвети те донасят в живота ни. Можем да ги повикаме по всяко време - те са винаги готови да ни помогнат. В тишината можем да чуем техните послания. Ние можем да поискаме закрила, съвети, яснота, помощ и да помолим за чудото на любовта и в тишината да чуем отговора.

 

Кои са Възнесените Владици

 

Възнесените Владици са просветени същества на светлината,майстори на себе си, които са живели на Земята като велик учители,са направили големи чудеса и са достигнали етап, който им позволява да разширят съзнанието си, да се освободят от материалния свят и да се възнесат там, където няма никакви ограничения, където време и  място не играят роля. Като вселенски служитеи, те действат от по-високите  измерение на духовния свят, като предават неговите послания и енергии и подпомагат и подкрепят всеки, който ги помоли за помощ.

В тях се включват известни личности като Исус, Дева Мария, Буда, Изида, Куан Ин, Сен Жермен, Серапис Бей.

Сананда - Христос

Сананда е същата висша същност, която ние познаваме като Исус.

Сананда е името на Христовата енергия и е символ на безусловната любов и всеотдайност, като израз на божественото съзнание. Сананда работи непрекъснато за посяването на Христосовото съзнанието в сърцата на хората по земята, подкрепяйки по този начин процеса на възнесението на човечеството и на земята. Той е винаги със съвет и помощ за нас тука.

 

Дева Мария

Дева Мария, майката на Исус въплъщава майчината любов. Тя ни подкрепя в нашето развитие и ни оказва винаги  голяма помощ.

Една мисъл, е достатъчно за да стъпи в живота ни и да ни даде вазможност да изпитаме чувството на сигурност, утеха и защита.

 

Ащар

Ащар е извънземен господар, от Слънчевата система на Алфа Кентавър, който никога не е вил  въплатен на земята. Той е командир на междугалактическата  флота , която включва същества на светлината от различни измерения и планети и участва в процеса на планетарно възнесение на земята. Междугалактическата флото е част от Великото Бяло Братство, което се застъпва за мир във Вселената и ни придружава в следващата ни по-висока човешка еволюционна стъпка.

Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019