БИЛКОВИ ПРОДУКТИ GREEN WORLD
Информация

БИЛКОВИ ПРОДУКТИ GREEN WORLD

Международната корпорация Green World е транснационална група от компании, специализирана в производството и разпространението на продукти за здравето, основани на традиционната китайска медицина. Корпорацията постоянно разширява своята дейност, ползвайки достиженията на своите осем научноизследователски центъра и лаборатории за разработване и създаване на уникални формули на здравето. Сред тях са: Научно-изследователски център по биоинженерство, Изследователски център по микробиология, Онкологичен център, Научно-изследователски център по изучаване нарушенията на имунната система, Научно-изследователски център по хранене, Изследователски институт по СПИН и Научно-изследователски център по традиционна китайска медицина. Разполага със собствени бази за култивиране и с производствени комплекси за преработка на суровините, които отговарят на международните стандарти GMP. Всяка година 10 % от годишния приход на корпорацията се заделят за изследвания и за разработване на нови продукти.

Главното управлението на Green World се намира в щата Мичиган, САЩ. Корпорацията е регистрирана и акредитирана във Федералното управление по лекарствени средства в САЩ. Производствените й бази се намират в щата Южна Каролина (САЩ) и в центъра на Китайската традиционна медицина в град Тянцзин (Северен Китай).

Всички процеси за производство имат американски сертификати FDA, а високото качество на продуктите се потвърждава и от сертификата CQC. Продуктите на Green World имат необходимите международни сертификати, които ги правят все по-популярни и достъпни в цял свят – FDA, GMP, HALAL, ISO.
Неизменно поддържаното високо качество на продуктите в продължение на повече от 10 години и цялостното развитие на корпорацията, са спечелили доверието на правителството на Китай и то е предоставило на Green World екологично чисти земи в предградието на град Нанкин, за да стимулира и да подкрепи по-нататъшното развитие и разширяването на производствената база.

Продуктите с логото на Green World са преминали всички необходими санитарно-медицински анализи, тестове, проверки и са се доказали като продукти с постоянна гаранция за качество. Корпорацията целенасочено осъществява всички стъпки, които я водят към осъществяването на основната й цел: Създаване на най-пълноценната и внимателно обмислена оздравителна програма на базата на традиционната китайска медицина.

Продуктите на корпорацията са завоюнали изключителен авторитет и доверие в цял свят. Сред признанията и наградите на Green World са: Златен медал на световната Федерация на предприемачите и инвеститорите в Ню Йорк, Златен медал на Китайската профилактична медицина от Научното изложение по здравеопазване на Международната седмица на мира, Златен медал на Изложението на китайските научни и технолотични продукти за най-добрите продукти, създадени за жени и деца, Призната е за най-бързоразвиващата се мрежова-маркетингова компания в Азиатско-тихоокеанския регион, Член е на две от най-уважаваните научни институции в Южна Африка. Корпорацията три пъти е признавана за една от 10-те най-конкурентноспособни компании, които произвеждат продукти за здравето в Азиатско-тихоокеанския регион. До момента корпорацията има 45 различни патента в цял свят.

Биологичноактивните продукти на компанията имат уникален състав. Те представляват балансиран комплекс от микро- и макроелементи, витамини, природни антиоксиданти и други биологичноактивни вещества. Благодарение на иновативната технология на приготвянето им, активните вещества в оздравителните комплекси бързо проникват и лесно се усвояват от всички тъкани, което води до забележимо обновяване и възстановяване на човешкия организъм.

Световната Здравна Организация е установила факта, че все повече хора са обезспокоени как да съхранят здравето си. Затова се увеличава броят на хората, които се интересуват от профилактика на здравето. За да осъществи човек желанието си да се предпазва от заболявания, на първо място е необходимо да разбере, че профилактиката на заболяванията трябва да е водеща и да се превърне в неотменна част от всекидневния живот. И освен това, хората трябва постоянно да получават най-новата информация какви са съвременните достижения на науката и практиката в това направление. През новото хилядолетие човек трябва да се стреми да полага грижи за своето здраве, за да стига по-рядко до здравни проблеми и по-лесно да предотвратява заболяванията.

Корпорация Green World е разработила серия оздравителни продукти, които намаляват нивото на липидите в кръвта, забавят процесите на стареене, борят се с раковите заболявания и регулират работата на имунната система. От първия ден на производството на тези продукти, те са донесли полза на милиони хора.

ПОЛИЗАХАРИДИ ЛЕЧЕБНИ ГЪБИ

ОЗДРАВИТЕЛНО ХРАНЕНЕ И ПРОФИЛАКТИКА

ОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА

НОРМАЛИЗИРАНЕ НА ТЕГЛОТО

РАЗТВОРИМИ ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

ЧАЕНИ И ОЗДРАВИТЕЛНИ НАПИТКИ

ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОДУКТИ С ТУРМАЛИН

ДРУГИ ОЗДРАВИТЕЛНИ ПРОДУКТИ


 

Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2021