За фирмата

За фирмата

Отдавна вярвам в следното:

„Всичко, което ми е необходимо да зная, ми се разкрива."

„Всичко, от което имам нужда, идва при мен."

„Всичко в моя живот е наред."

Няма нови познания. Всичко е древно и безкрайно. За мен е радост и удоволствие да събера мъдрост и знание заради онези, които са поели пътя на лечението. Предлагам това на всички вас, защото вие ми помогнахте да усвоя това, което зная: на всички мои клиенти, на приятелите ми от това поприще, на моите учители и на безкрайния божествен разум, изразил чрез мен това, което другите трябваше да узнаят.

Луиз Хей

ИСТОРИЯ НА ФИРМАТА

 
ФИРМАТА БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА  Е ОСНОВАНА ПРЕЗ МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ 2011 Г.ЕДНА ОТ  ДЕЙНОСТИТЕ  НА ФИРМАТА Е ЦВЕТНАТА ТЕРАПИЯ СЪС СЕДЕМТЕ КРИСТАЛА НА ЧАКРИТЕ  С “КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО” .
 
АЗ В.ЧАВДАРОВА СЪМ СПЕЦИАЛИСТ И БИОЕНЕРГОТЕРАПЕВТ ПО БИОИНФОРМАЦИОННА АДАПТОМЕТРИЯ,КРИСТАЛОТЕРАПИЯ,КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР/БИОСКЕНЕР/ФЪН ШУЙ,
СИЛВА МЕТОД,АКАДЕМИЯ ПО ЗДРАВОСЛОВНО ХРАНЕНЕ,КЛЕТЪЧНА ЕНЕРГИЯ,КЛЕТЪЧНА КОЗМЕТИКА,ОЗДРАВИТЕЛНИ БИЛКОВИ ПРОГРАМИ ,
ПРОГРАМИ АНТИ-РАК С КЛЕТЪЧНИ ПРОДУКТИ ,ТРАДИЦИОННИ РЕЙКИ,РАДИЕСТЕЗИЯ,НУРОПАТ,ГАНОТЕРАПЕВТ,ФИТОТЕРАПЕВТ И СЪМ УПРАВИТЕЛ НА ФИРМАТА .
 
ИЗКАЗВАМ СЪРДЕЧНИТЕ СИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ЖОАО ДЕ ДЕУС И ДУХОВНИЯТ МИ ВОДАЧ КЪМ КАЗАТА- Антония Баумгартнер  ЗА ТОВА ЧЕ ЧРЕЗ ТЯХ СЕ ДОКОСНАХ ДО БОГА И НАМЕРИХ СВОЯ ПЪТ.БЕШЕ МИ НАПРАВЕНА ДУХОВНА ОПЕРАЦИЯ ПРИ ЕДНО ОТ ПОСЕЩЕНИЯТА МИ ПРИ ЖОАО ДЕ ДЕУС И МОГА ДА СЪМ ВЪВ ПОЛЗА НА ХОРАТА КАТО РАЗПРОСТРАНЯВАМ ДЕЛОТО НА ЖОАО ДЕДЕУС ЧРЕЗ КОЙТО БОГ ЛЕКУВА ХОРАТА.
 
"За онези, които вярват, не са необходими думи. 
За тези, които не вярват, няма думи които са достатъчни "
 
Свети Инасио де Лойола 
 
 
Какво е кристалното легло?
 
 
Кварцовите кристали на леглото са много специални и уникални. 7 кристали са разположени върху съответните чакри. Чрез всеки кристал протича пулсираща светлина трептяща със собствена честота, която има хармонизиращо въздействие върху нашето енергийно тяло. Това позволява на тялото ни да въвежда неговите духовни, емоционални и физически аспекти в равновесие и да активира отново своите лечебни сили.
Сеансите имат благотворно и подпомагащо въздействие при процесът на изцеление.
Много хора разказват необикновени ефекти и преживявания по време на и след сеансите.
Препоръчително е да се почива и да се пие много вода след сеансите.
 
 
В казата
Казата Дом Инасио де Лойола е в малкия град Aбаджания в централна (средна) Бразилия. Градът Aбаджания се намира между два града с летище и е на около 100 км югозападно от столицата Бразилия, и на около 90 км североизточно от Гояния, областната столицата на Гоя.
Уникалното разположение на Aбаджания върху едно място с мощна кристална формация като особен източник на енергия, която заедно с духовната работа, която тука се извършва, създава много силна енергия. Тук вършат хиляди състрадателни духовни лечители лечебната си дейност.
Казата е основана през 1979 г. от Жоао Тейшейра де Фарияс. Казата де Дон Инасио носи името на светеца Инасио де Лойола, основател на йезуититският орден, и е духовен лечителен център, където Жоао де Деус върши лечебната си работа, без да иска пари.
Безброй хора по света, които търсят помощ идват в казата – повече от хиляда на ден. Никой никога не е бил отхвърлен и много хора съобщават за много изключителни преживявания в казата.
Казата е отворена всеки ден между 7-9 часа. Жоао де Деус е винаги в сряда, четвъртък и петък там, и върши лечебната си работа.
 
 
 
"Аз не лекувам никого, Бог е този, който лекува. "
                                                            Жоао Тейшейра де Фария
Жоао Тейшейра де Фария е роден в бедно семейство в централна Бразилия. Този обикновен човек, който е учил само две години в начално училище, още от най ранна възраст е докоснат от по-висша сила.
Жоао Тейшейра де Фария днес е известен в световен мащаб като  Joao de Deus, John of God,  Жоао Божи. Тези имена са му дадени от благодарните хора и са израз на техните почитания и любов.
Жоао де Деус е един от най - мощните трансмедиални духовни лечители в момента в света.Той, като медиум, доброволно, чрез своето тяло, става канал за лечителската енергия на високо развити духовни същества, наречени Eнтитис, като Св. Игнасио де Лойола,  Св. Франциск Хавиер, Св. Франциск от Асизи и много други. Той е несъзнателен трансмедиум, което означава, че не си спомня за това, което прави по време на сеансите.
Жоао де Деус започва да работи като медиум на 16 годишна възраст. Тогава за първи път в него се въплъщава духът на цар Соломон, благодарение на което, той изцелява около петдесет души за един сеанс, намиращи се в спиритуалистичния център " Христос Спасител".
Бразилският лечител се е посветил, вече петдесет години, в полза на човечеството, с цел, чрез своята Божествена дарба, да облекчава страданията на хората в земния им живот. Жоао де Деус желае да бъде вестител на Бога, и е подчинил живота си на тази мисия. За своята лечителска дейност медиумът не приема пари. За себе си той казва, че няма лечебна сила, а само Бог е този, който лекува.
Целият жизнен път на медиум Жоао де Деус е съпроводен от духовните лечители, давайки му сила, чрез чудодейните дарове на Бог, да докосне много хора с просветляваща вяра в чудесата на 
Пътят към изцелителния център "Кaзa де Дом Игнасио де Лойола" - Бразилия 
Посещението на всеки човек в изцелителния център "Кaзa де Дом Игнасио де Лойола" и съприкосновението му с медиума Жоао де Деус е дълбоко и променящо живота духовно пътешествие.
Когато Вие сте тук, това означава, че имате чудесната възможност да се учите, да растете духовно, да получите Божията любов и оставяйки старите модели на мислене, участвайки активно в изцелителния процес, да дадете и своя принос в чудодейното преобразяване на живота Ви.
Много хора отиват до Казата по духовни причини, други правят това пътуване търсещи изцеление.
Лечението може да се получи на различни нива - духовно, емоционално или физическо. Това е много личен процес, който при различните хора продължава различен период от време. Някои получават незабавно резултати, други след известно време, дори дълго след като са напуснали Aбаджания, но има и такива, които се нуждаят от многократни пътувания и срещи с Жоао де Деус.
По време на престоя Ви в Казата се препоръчва от духовните лечители всички да бъдат с бели дрехи.Това е необходимо, за да бъде ясно видимо полето на човешката аура, с цел диагностициране на физическото, менталното и духовното тяло на човека.
Невидимите лечители, които се въплътяват в Жоао де Деус използват разнообразни методи за изцеление, чрез тях те Ви помогат във Вашия духовен път и възстановяване на контакта Ви с Божественото. Тези методи включват терапия чрез:
 
- Молитви и медитации в енергийните стаи, където посетителите усилват своята способност за духовна концентрация. Чрез навлизане във вътрешния си покой те задълбочават духовното си разбиране за собствената си Божественост. През това време духовните лечители активно работят с най-висшата им същност и извършват лечебната си дейност.
- Престояване в енергийните стаи ( на енергийния поток и за медитация ), където се създава силно енергийно поле, което поддържа работата на Духовните Лечители.
- Медитация в стаята на въплътения Лечител - само по негова специална покана.
- След всякя духовна операция трябва да почивате, да не сте на места пълни с хора в продължение на 24 часа и да не повдигате тежък багаж в рамките на една седмица след операцията. След първата операция - никакъв секс в продължение на 40 дни! След всяка последваща операция - никакъв секс в продължение на 8 дни! Също така, в продължение на 40 дни, не трябва да ядете свинско месо или неговите субпродукти, не пийте алкохол и не яжте нищо, което съдържа люто ( черен пипер, бял пипер, лют червен пипер, люти чушки ). На седмата нощ след операцията трябва да се облечете в бяло, да поставете чаша с благословена вода до леглото си и да се помолите на Духовните Лечители за приключване на операцията. На следващия ден кажете една молитва, благодарете на  Духовните Лечители и изпийте енергетизираната вода в чашата.
- Духовен пренос на енергия, която се дава на посетителите от Духовните Лечители през цялото време на престоя в Казата. 
- Благословена вода, която може да се пие от всички и се препоръчва за подкрепа на лечебния процес.  
- Благословена супа, която е част от лечебната традиция в Казата и се сервира безплатно.
- Духовно лечение - то съпътства всички други терапии и непрекъснато се развива към по -високи нива
- Триъгълника, където можете да сложите в долната му част писмени молитви и снимки за изцеление.
- Молитви
- "Кристално легло" - по желание или по препоръка от Духовните Лечители ( за подробности виж съответния линк в този сайт ).
- Посещение на Свещения водопад за духовно пречистване
- Изцеление от разстояние за хората, които не са в състояние да пътуват до Казата с молба, че някой да ги представя в Казата за духовна операция
- Изпращане на снимки на Жоао де Деус за хора, които не са в състояние да пътуват до Казата. Понякога духовните лечители слагат "Х" върху снимката. Това означава, че процеса на лечение по които човека работи изисква личното му присъствие в Казата
- Благословени билки. Всеки флакон е специално енергийно зареден от духовните лечители за да отговори на нуждите на получателя. По време на приемането на билки Вие не трябва да ядете свинско месо или неговите субпродукти, не пийте алкохол и не яжте нищо, което съдържа черен пипер и люто. ( черен пипер, бял пипер, лют червен пипер, люти чушки )
 
Пътуване с една група за първота ви посещение до Каза де Дом Инасио е препоръчано от духовните лечители, защото може да е трудно в началото да организирате сами това пътуване. Вашият водач ще се увери, че сте информирани за процесите и протокола в Казата и е на разположение за всички въпроси, които биха могли да възникнат. Можете да се отпуснете и да се съсредоточите върху процеса на духовното си изцеление.
Дали ще отидете като част от една група или без си е лично ваше решение и в двата случая просто елате в Казата, отворете се за Бога и имайте доверие в лечебната сила на Божията любов.
При подготовката за това пътуване се препоръчват следните книги:
"Жоао Де Деус - бразилският лечител, докоснал и преобразил живота на милиони хора" - от Хедър Къминг и Карън Лефлър; издателство Юнивърс "Нова Епоха"; София 2009.
"Книга на чудесата - Лечителската дейност на Жоао Де Деус" - от Джоузи Рейвън Уинг; издателство Юнивърс "Нова Епоха"; София 2009.
Пътуванията започват в понеделник и завършват в събота.
 
http://joao-de-deus.com/index.htm
 
 
Бразилия, Aбаджания 
Каза Дом Инасио де Лойола
 
Жоао де Деус
 
Кои са духовни лечители които работят чрез Жоао де Деус?
Духовни лечители, които се  въплъщават в Жоао де Деус са лекари и светци които вече са напуснали физическото си тяло. Има повече от 30 известни духовни лечители, които действат чрез медиум Жоао. В същото време хиляди  други невидими духовни лечители действат около медиум Жоао и Казата де Дон Инасио. Това позволява на духовните лечители да прегледат повече от хиляда души на ден.
Основателят на йезуититският орден и патрон на казата, която е кръстена на него, е Св. Инасио де Лойола.
Други известни духовни лечители са: цар Соломон, Св. Франциск от Асизи, Св. Франциско Хавиер, д-р Аугусто де Алмейда, д-р Освалдо Круз, д-р Хосе Валдивино, Св. Рита от Касия.
Духовните лечители запазват личността от предишният си живот по време на въплъщението и се разпознават чрез поведението и маниера на Жоао де Деус 
Духовните лечители са изпълнени с доброта, състрадание и любов по време на лечебната работа.
Жоао де Деус, Инасио де Лойола и другите духовни лечители продължават делото на Исус Христос.
 
 
 МОЯ КРЪСТНИЦА НА ФИРМАТА МИ Е 
Антония Баумгартнер  коята има официално разрешение от Духовните Лечители и Каза де Дом Инасио де Лойола да бъда водач на групи до Жоао де Деус, с цел лечение.
За организиране на Вашето пътуване до БРАЗИЛИЯ, бихте могли да се свържите с НЕЯ на имейл: office@joao-de-deus.com
 
http://joao-de-deus.com/index.htm
 
Антония Баумгартнер
Tел:. +43 ( 0 ) 650 600 50 24
Имeйл: office@joao-de-deus.com
 
 
Жоао Де Деус - бразилският лечител
 
Автор: Хедър Къминг, Карън Лефлър
Издател: Юнивърс - Нова епоха
Уникална книга посветена на Жоао Де Деус. Бразилският лечител, докоснал и пеобразил живота на милиони хора. 
Предговорът на книгата е написан от д-р Амит Госвами. 
„Аз съм най-щастливият човек на света, защото Бог ми повери тази мисия.”
В книгата „Жоао де Деус” един на пръв поглед най-обикновен собственик на ранчо в Абаджания – Бразилия, отправя мощно послание на любов, състрадание и надежда за човечеството. Жоао Тейшейра де Фария, лечител и медиум, известен като Жоао де Деус, позволява на „духовете доктори” три пъти седмично да поемат контрола върху тялото му, за да изцеляват по чудодеен начин хиляди хора от всички краища на света, дошли да потърсят лек за своите болести.
Жоао де Деус осъществява мисията си на медиум вече над четирдесет и осем години, през които е предприел много свещени пътувания по света. При него са идвали над осем милиона вярващи, водени от надеждата за мигновено изцеление. Всяка година десетки хиляди пътуват до Бразилия, за да се срещнат с Жоао де Деус в неговия дом, Каза де Дом Игнасио де Лойола, който е конструиран така, че да приютява ежедневно стотици посетители.
Въпреки цялото медийно внимание, отправено към този лечител с международно признание, за неговия личен живот досега се знаеше твърде малко. Преводачката Хедър Къминг и фотографката Карън Лефлър са пътували с Жоао де Деус и са хроникирали живота и дейността му. Започнала като опит за документиране на свидетелски разкази за неговите забележителни изцеления, книгата се превърна в първия завършен биографичен портрет на Жоао де Деус и неговия свят.
Затрогващи думи и ярки, живи фотографии – много от които са запечатали впечатляваща духовна енергия, обгръщаща Жоао де Деус и Каза – ни повеждат на преобразяващо и съкровено пътуване със скромния и смирен медиум, даряващ надежда на отчаяните. Пред вътрешния ни взор постепенно се оформя задушевният портрет на един обикновен човек, поставен при необикновени условия. Книгата е вълнуващо преживяване, което ще отведе читатели с всякакви убеждения по-близо до собствената им вяра.
„Хедър Къминг и Карън Лефлър ни въвеждат в един прекрасен свят, където научаваме как могъщата сила на безусловната любов създава безкрайни възможности, предизвиква чудодейни изцеления, вдъхва надежда. Работата на Жоао де Деус и посланията на Съществата са жизненоважни за изцелението на планетата.”
Сандра Ингерман, автор на По следите на изгубената душа
 
http://www.novaepoha.com/
 
Книга на чудесата - Лечителската дейност на Жоао Де Деус
 
 
Автор: Джоузи Рейвънуинг, 
Издател: Юнивърс - Нова епоха
Автор: Джоузи Рейвънуинг 
"Книга на чудесата" е вдъхновяващ свидетелски разказ за чудесата на изцелението, случващи се всеки ден в Каза де Дом Инасио, разположена в сърцето на Бразилия. Един от най-прочутите лечители в света, Жоао де Деус (Жоао Божи), преглежда стотици, а понякога и хиляди души на ден – обикновено в Каза, но в редки случаи и в други части на Бразилия. През последните четири десетилетия той е излекувал милиони хора. Вследствие на неговата работа са били осъществени многобройни изцеления на болни от рак, СПИН, слепота, астма, наркомания и пациенти с други физически проблеми, а също психически и духовни заболявания.
Жоао не си приписва заслугите за тези чудеса. С истинско смирение той казва, че никого не е излекувал, а единствено Бог изцелява. Тези думи разкриват Жоао като изключително мощен посредник на Божията дейност и Любов, като неоценим извор за търсещите изцеление на тялото, ума и духа.
Просветляващите и спиращи дъха истории, разказани в тази книга, ще разширят светогледа на някои от читателите и ще направят вярата на други по-крепка и дълбока. Всички те ще получат информация, която ще им вдъхне увереност в собственото им излекуване. Авторката Джоузи Рейвънуинг (т.е. „Джоузи Гарвановото крило“) успешно е съчетала мистичното и приложното в тази своя трета и засега най-вълнуваща книга.
Получилата световно признание авторка Джоузи Рейвънуинг, магистър по хуманитарните науки, социален съветник и психотерапевт по въпросите на семейството, брака и децата, е пионер в сферата на танцовата терапия и холистичното лечение. Авторката Джоан Борисенко я нарича „приложен ясновидец“. Като психотерапевт и ръководител на семинари, Рейвънуинг интегрира западните теории с духовни и лечителски практики от различни култури. Била е лектор в колежи и е ръководела работни групи в САЩ и чужбина. Освен Книга на чудесата е написала още две книги: Завръщането на Духа и Сезонът на орлите.
„Книга на чудесата предлага един задълбочен поглед към свят, за който повечето хора само мечтаят. В този свят, чудесата на изцелението – на тялото, ума и духа – се случват всеки ден, а могъществото на любовта е движеща сила в живота. Тази книга е изпълнена с вдъхновение и надежда. Това е един прекрасен свидетелски разказ за работата на най-прочутия бразилски лечител – Жоао де Деус. Задължително четиво за всеки сериозен изследовател на лечителското изкуство.“
Алберто Вийолдо, доктор по философия, автор на книгата Шаман, лечител, мъдрец
http://www.novaepoha.com/
 
АКО ПОНЕ ВЕДНЪЖ В ЖИВОТА СИ 
СИ ВИДЯЛ ТОЗИ ЧОВЕК  СИ СЕ ДОКОСНАЛ ДО БОЖЕСТВЕНОТО
И СИ ОСЪЗНАЛ И ОЦЕНИЛ ТОВА КОЕТО СИ ПОСТИГНАЛ
ЗНАЧИ НЕ СИ ЖИВЯЛ НАПРАЗНО!!!
 
А АЗ СЪМ БЛАГОДАРНА И ЩАСТЛИВА
ЗАЩОТО ДОРИ СЪМ СЕ ДОКОСНАЛА ДО НЕГО И СЪМ НАМЕРИЛА СВОЯТА ЦЕЛ В ЖИВОТА!!!
 
 
ПОЖЕЛАВАМ ГО И НА ВАС!
 
Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019