Най-коварният Паразит в Човека
Информация

Най-коварният Паразит в Човека

Първо да разгледаме видовете паразити, които могат да Ви атакуват.


Всичко, което живее върху или във Вас и което се храни от Вас е ПАРАЗИТ, независимо от големината си.


Доста често терминът Паразит се използва за по-големи организми от едноклетъчно нагоре. Но дали е вярно това?


Другото, което е шокиращо, че всеки от вътрешните Паразити в човека си има любим орган и в зависимост от това дали в даден орган са натрупани определени видове замърсявания от разтворители те се ориентират, заживяват и се размножават там.

 

ПАРАЗИТНИ ЧЕРВЕИ

А . КРЪГЛИ

Парзитните червеи преминават през няколко стадия на развитие, през които могат да изглеждат много различно от възрастните екземпляри.


Аскаридите (Ascaris), например които са чести паразити на котките и кучетата, са най-прости. Яйцата им могат да бъдат погълнати при попадане в устата или поглъщане на нечистотии. От тях се излюпват малки ларви. Ларвите се придвижват към белите дробове. Опаразитеният човек ги изкашля и след това ги поглъща отново. Междувременно ларвите линеят няколко пъти.

Накрая паразитите попадат в червата, където достигат зрялост и снасят яйца. Яйцата се изхвърлят с изпражненията


Червеите обикновено имат место предпочитания – любими органи.


Любимият орган на Dirofilaria (кучешки паразит) е сърцето (дори човешкото сърце). Понякога има изключения от правилата. Опитите на д-р Хулда Кларк с Dirofilaria са показали, че този паразит може да обитава и в други органи, ако те са достатъчно замърсени с разтворители, метали и други отрови

 

Б. ПЛОСКИ

Това деление обаче не трябва да ви заблуждава.

Всички те могат да бъдат намерени в човешкото тяло, според проведените изследвания на д-р Кларк.


И така : НАЙ- КОВАРНИЯТ ПАРАЗИТ


Според д-р Хулда Кларк това е - Fasciolopsis buskii –това е вид метил( плосък червей), който тя е откривала в почти всеки случай на болни от РАК, СПИН, Алцхаймер, Болест на Крон, Сарком на Капоши, ендометриоза и при много хора, нямащи тези заболявания.
Обикновено този метил живее в червата на човека само в стадия на възрастен индивид, а своите 5 стадия от яйце до личинка тя прекарва във вторичен гостоприемник- водни охлюви или други.


Ако тялото Ви е замърсено с разтворители – той може да прекара всичките си стадии вътре във Вас, като в зависимост от разтворителя си избира орган :

 

Убиването на паразитите и отстраняването на замърсителите представлява мощна терапевтична комбинация. Тя е толкова мощна, че само за половин година Вие може да станете нов човек.

 

Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019