ПАРАЗИТНИ ИНФЕКЦИЙ
Информация

ПАРАЗИТНИ ИНФЕКЦИЙ

Дерматофитозата и много други заболявания се причиняват от паразитни инфекции

Лабораторията за паразитни болести откри нова причина за дерматофитоза: паразитна инфекция. Последните изследвания показват, че ненужните метаболитни продукти са токсични и са основният източник на стомашни сокове. Оттам те се преместват в кръвообращението и следователно до цялото тяло, заразявайки целия организъм.

 

Изглежда изненадващо, че "обща" дерматофитоза се превръща в сериозно заболяване. Обаче, около 92% от смъртните случаи се дължат на паразитни инфекции. И тези смъртни случаи не са причинени от предишни болести.

В действителност е голяма грешка да се смята, че единствените паразити са червеите. Има огромно разнообразие от паразити, които живеят в различни органи на тялото. И те причиняват различни оплаквания. И между другото, многоклетъчните червеи — или по-точно казано хелминтите, са много опасни. Те буквално унищожават червата, причинявайки разлагане и в крайна сметка смърт. Но дори червеите трудно могат да бъдат намерени.

Наред с тях има хиляди паразити, които могат да живеят в черния дроб, мозъка, белите дробове, кръвта или стомаха. И почти всички от тях са смъртоносни. Някои от тях незабавно започват да действат агресивно и да унищожават тялото. Други паразити живеят незабелязано, докато броят им не стане толкова голям, че тялото не може повече да се бори и така човекът умира.

В същото време мога да кажа уверено, че практически в тялото на всеки има паразити. Проблемът е, че повечето много трудно могат да бъдат открити. И чак когато последиците от инфекцията стават забележими, специалистите се опитват да ги отстранят. Дори и при аутопсия са нужни специални тестове, за да се открият паразити. Поне за повечето от тях.

Хиляди паразити могат да се хранят с черния дроб, мозъка, белите дробове, стомасите или кръвта. Огромното мнозинство е наистина смъртоносно. И обикновено започва с дерматофитоза.

Освен това червеите са тези, които се развиват рак първи. Но злокачествените клетки от тях се разпространяват из тялото на човека, заразявайки го. Това се случва, когато на ларвите на паразита стигнат е лимфните възли от червата. Те съответно се превръщат в ракови образувания и в заплаха за човека. Смъртта настъпва буквално в рамките на няколко месеца.

Друга често срещана цел на паразитите е мозъка. Заразяването му води до неврози, бърза умора, прекомерна раздразнителност и внезапни промени в настроението. И в по-напреднал стадий, с увеличаването на паразитите в мозъка, се развиват по-сериозни заболявания и в крайна сметка се стига до летален изход.

Третият пример е заразяване на човешко сърце. Смята се, че това заболяване е много рядко. Но в действителност, паразити в сърцето се намират у приблизително 23% от хората. Или с други думи у всеки четвърти човек. В началния стадий те са напълно неоткриваеми и нямат влияние върху организма. Но с времето броят им се увеличава и започват да стават забележими. Те са в основата на много болести на сърцето и ако говорим за внезапна смърт вследствие на сърдечен арест, паразитите са причината в почти 100% от случаите.

За съжаление, може да се каже, че няма сигурни методи за диагностициране на паразити в тялото. Това е донякъде поради съществуването на много видове паразити (известни са повече от 2000 вида) и отчасти поради затрудненото им откриване.

 Цялостно изследване за паразити може да се направи само на 1-2 места в страната и ще струва много скъпо.

Симптомите на паразитна инфекция, са следните:

Ако при вас се среща дори един от симптомите, тогава има 99% шанс да страдате от паразитна болест. И трябва да се отървете от паразитите възможно най-скоро!

 

Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019