КРИСТАЛНО ЛЕГЛО

КРИСТАЛНО ЛЕГЛО

КРИСТАЛНО ЛЕГЛО

http://kristalnoleglo-terapia.com

Какво е кристалното легло?

Лекува болните , предпазва здравите от болести

Кварцовите кристали на леглото са много специални и уникални. 7 кристали са разположени върху съответните чакри. Чрез всеки кристал протича пулсираща светлина трептяща със собствена честота, която има хармонизиращо въздействие върху нашето енергийно тяло. Това позволява на тялото ни да въвежда неговите духовни, емоционални и физически аспекти в равновесие и да активира отново своите лечебни сили.
Сеансите имат благотворно и подпомагащо въздействие при процесът на изцеление.
Много хора разказват необикновени ефекти и преживявания по време на и след сеансите.
Препоръчително е да се почива и да се пие много вода след сеансите.

Кристално легло е името, дадено на енергийно лечебно устройство. Леглото има седем големи, красиви и много чисти кристали от кварц. Уникалните кристали имат специфично сечение за различна честота. Всеки кристал е насочен над всеки един от седемте човешки енергийни центрове или чакри.  Светлина, избрана  да съответства на цвета на всяка чакра, се излъчва през кристала, за да може нашата енергийна система да получи светлина и енергия в определени ритми и по този начин да се очисти, балансира и синхронизира  енергията.  Клиентът лежи по гръб, със затворени очи по време на сесията, къпейки се в красивия душ на цветове и енергия.

Тъй като кристалите са стабилна структура, вибрацията която носят от хиляди години е непроменена и по този начин действат върху организма и нарушената му вибрация, като я уравновесяват и задействат енергийните пътища. Когато енергията циркулира свободно, човек се чувства в добро здраве и хармония със себе си и околните. Там, където енергията не протича правилно, се стига до енергиен дефицит и нарушена функция на органи, жлези и тъкани. Тялото започва да боледува, човек се чувства отпаднал, стресиран, раздразнителен, с главоболие, влошено качество на съня, болки по мускулите и др.
Всяка болест е следствие на нарушения енергиен баланс в организма.
Как лекува КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО?
 
КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО съчетава силата на Кристало и Цветотерапията . Този силен енергиен поток предизвиква  целебно стимулиране на много физически и енергийни нива в човека. Цветната светлина подавана  чрез кристалите е лечебната енергия на КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО. Тъй като цветът се предава чрез кристал върху съответната чакра, чакрата се очиства, зарежда и  балансира с всички други чакри. Това позволява на другите аспекти на нашето същество, било то умствени, емоционални или физически, да бъдат приведени в баланс. 
Какво да очаквате след  лечебна сесия ОТ КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО?
Тъй като тази лечебна енергия въздейства на много фини нива, няма състояние, което да не бъде повлияно.
Има много доклади за настъпили изцеления. Възстановяването може да се случи на много различни нива, духовно, умствено, емоционално  и физическо. Хилядите хора, които са имали  лечебни сесии на КРИСТАЛНОТО ЛЕГЛО  са отчели следните ползи:
 
         Повече енергия
 
         Чувство на дълбока релаксация
 
         Чувство на повече вътрешен  мир
 
         Чувство на цялостно благосъстояние
 
         По-дълбоко духовно разбиране на себе си и своите житейски ситуации, отношения и др.
 
         Засилване на интуицията
 
         Устойчивост на стрес
 
         Мускулна релаксация
 
         По-добро качество на съня
 
         Подобрена функцията на жлезите
 

Кварцовите кристали на леглото са много специални и уникални.  Чрез всеки кристал протича пулсираща светлина трептяща със собствена честота, която има хармонизиращо въздействие върху нашето енергийно тяло. Това позволява на тялото ни да въвежда неговите духовни, емоционални и физически аспекти в равновесие и да активира отново своите лечебни сили.

Много хора разказват необикновени ефекти и преживявания по време на и след сеансите.

Препоръчително е да се почива и да се пие много вода след сеансите.

Поради силното позитивно стимулиране на имунната система до високо и гарантирано ниво, Кристалната светлинна терапия се препоръчва за всички случаи на физични или психологични проблеми и за забавяне на стареенето.

В края на процедурата се получава повишаване на различните нива: физическо, психическо, психологическо, етерно, астрално. По отношение на умственото и емоционалното нива кристалите отстраняват причините за неадекватно поведение и остарели начини на мислене. Те заместват зависимостта със самостоятелност и чувство за собствена стойност. Физически заболявания, били те леки или по-сериозни, се изцеляват ефективно чрез Кристалната светлинна терапия , която активно стимулира телесния потенциал за самовъэстановяване.

Кристалната светлинна терапия се използува в стотици центрове за лечение по света. Тя е съвместима с всички други терапии, както и с традиционната медицина.

Колко време продължава процедурата?

Продължителността на сеанса с Кристално легло зависи от индивидуалното ниво на здравето и баланса на енергийните центрове /чакрите/. Нормалната процедура трае 20 минути.

КОРЕКЦИЙ НА БЛОКИРАНИ КАНАЛИ

Кристалолечението е един от най-модерните алтернативни методи на лечение с корени на изток и печелещо голяма популярност на запад. Подобно на други техники, произхождащи от тази част на света, целта на този тип лечение е да се помогне на заболелия посредством възстановяване на енергийния му баланс. Кристалотерапевтите ни учат, че кристалните и матовите полускъпоценни камъни и кристали са източник на енергия, абсорбирана от околната среда в продължение на хиляди години. Поставени върху седемте различни чакри - енергийни центрове на тялото , кристалите действат като отключват блокираните енергийни канали или пренасочват енергията, стимулирайки лечебен ефект. Веднъж установили баланс и възстановили здравето, кристалите могат да поддържат тялото във форма.

Лекуването с цветни камъни и кристали идва от дълбока древност. Една от най-древните философии е аюрведа – холистична лечебна система, възникнала сред индийските брамини преди повече от 5000 години.

Въпреки че някои модерни лечители използват есенции, добити чрез държане на камъни във вода, повечето се фокусират върху силата на лечебното докосване и поставянето на камъни върху правилното място на тялото на пациента. Пациентът се отпуска на леглото за да достигне състояние на пълна отпуснатост чрез дълбоки вдишвания. После кристалите в седем цвята се нагласят върху съответните чакри.

За първата коренна чакра, свързана с оцеляването и идентичността на всяка личност - червен яспис (червено).

За втората сакрална чакра, свързана със сексуалността и съзидателните сили заложени във всеки от нас - карнеол (оранжево).

За третата чакра – слънчевия сплит, отговарящ за възприятията - жълт авантюрин (жълто).

За четвъртата сърдечна чакра, свързана със състраданието и обвързването – зелен авантюрин (зелено).

За петата гърлена чакра, свързана с общуването чрез говорене - син халцедон или малахит (светло синьо).

За шестата чакра – трето око, чрез което ни се дава зрение извън трите познати измерения - содалит (тъмно синьо).

За седмата теменна чакра, свързана с над физическата идентичност - аметист (виолетово).

КРИСТАЛНА БАГЕТА ЗА КОРЕКЦИИ НА БЛОКИРАНИ КАНАЛИ НА ЧАКРИТЕ

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА ДА БЪДЕТЕ ОБЛЕЧЕНИ СЪС СВЕТЛИ ДРЕХИ

И ПО -ВЪЗМОЖНОСТ БЯЛИ!!!

 

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ ЗА ПРИЕМ НА GSM : 0879 66 12 31 / 02 477 54 45

 

Няма добавени продукти в тази категория.
Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2021