Премахване на блокажи с апарат

Премахване на блокажи с апарат

 Премахване на блокажи с апарат

http://kristalnoleglo-terapia.com

ХОЛИСТИЧЕН ЦЕНТЪР ЗДРАВЕ

Кратко описание на предназначението
Най-скъпото за човека е неговото здраве. Днес съвременното общество се развива с бързи темпове и всеки човек се намира под силно напрежение, което води до натрупване на огромен душевен стрес. Прекомерната работа, недостатъчни занимания със спорт и закаляване способстват за широкото разпространение на неврастенията, мускулна слабост, разстройство на ендокринната система и други дисхармонични състояния и болести. Причината за тези болести обикновено се дължи на ненормалното кръвообръщение и обмяна на веществата в човешкия организъм.
            Според научните изследвания, ендосоматичното кръвообръщение има определена връзка и зависимост с магнитосферата на Земята, т.е. кръвта в тялото се движи отдолу нагоре по посока на часовниковата стрелка. Чрез кръвообръщението и отделителната система се изхвърлят от организма отпадните вещества и течности.

Характеристика на прибора:

 1. Чрез високочестотния спираловиден масаж се стимулира кръвообръщението; чрез биологично – активните точки на стъпалото и вътрешните органи се осигурява непрекъснато “цзин ло” и нормално кръвообръщение, стимулира се и се активира функцията на вътрешните органи, регулира се лунно – слънчевия баланс, стимулира се обмяната на веществата, усилват се механизмите на имунитета и самооздравяването.
 2. Чрез ревитализация на артериите и вените се обезпечава непрекъснато кръвообращение; увеличава се възможността за снабдяване на еритроцитите с кислород, ревитализират се клетките и органите на тялото, стимулира се обмяната на веществата, изчиства се кръвта, запазва се слабо алкална среда в организма, настъпва оздравяване от заболявания с различна сложност.
 3. Бързото активно спираловидно движение на кръвта способства за активация на клетките и активното им зареждане с кислород. Правейки процедури с уреда, вие се занимавате със спорт, който е съизмерим с бавно тичане  или с “тай дзи цюан”,или с други спортни дисциплини, водещи до насищане на организма с кислород и се зареждате с енергия, необходима ви за вашата дейност през деня.

Предназначение на уреда:

 1. Регулиране на дишането, динамизиране на кръвообращението и тонизиране на кръвоносните съдове, отстраняване на умората, безсънието и защита от неврастения и други негативни психични състояния.
 2. Стимулира нервната система, кръвообращението, отстранява невралгията и болките в мускулите.
 3. Прави профилактика и предпазва от хипертония, хипотония, инсулт, повторен инсулт и други болести.
 4. Отстранява болки в раменете и другите стави, гърлото, мускулите и др. симптоми.
 5. Ефективно способства за профилактика и лечение на ревматоиден артрит, високи нива на пикочна киселина, вялост на нервните окончания и др. болести.
 6. Ефективно помага за подобряване на състоянието на кожата и за намаляване на телесното тегло, за премахване на младежки пъпки, старчески петна, стрий и запек.
 7. Ефективно способства за отстраняването на токсини от нервната система и шлаки от сухожилият
 8. Ускорява лечението на хронични болести, като захарен диабет, болки в шийните прешлени и раменете, главоболие, ринит, паралич на лицевия нерв, артрит, болки в седалищния нерв,безсъние, хипертрофия на простатната жлеза, импотентност и фригидност, последици от инсулт, жлъчно-каменна болест и бъбречно-каменна болест и др.
 9. Ефективно лекува от кислороден недостиг в главния мозък, лекува отслабване на паметта, световъртеж и петна „свитки” в очите.

Регулира се дейността на жлезите с вътрешна секреция

 

ЗАПИСВАНЕ НА ЧАСОВЕ ЗА ПРИЕМ НА GSM : 0879 66 12 31 / 02 477 54 45

 

Няма добавени продукти в тази категория.
Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019