БИОСКЕНЕР

БИОСКЕНЕР

 БИОСКЕНЕР

http://kristalnoleglo-terapia.com

БИОСКЕНЕР НА ЧОВЕШКОТО ТЯЛО

НОВО ПОКОЛЕНИЕ АПАРАТ ЗА РАННА ДИАГНОСТИКА НА ОРГАНИЗМА

Когато здравето ни се влошава, тялото ни автоматично алармира, под формата на леснa умора, болкa, главоболие, безсъние, липса на апетит, депресия, тревожност, стрес, страх, сърцебиене, виене на свят и т. н.
Хората, които имат тези симптоми са със застрашено здравословно състояние.
Според данни на Световната здравна организация, например, 10% от възрастните в света принадлежат към тази група.
Ето защо, все по-често се говори, че бъдещето е изцяло на профилактичната диагностика на здравето.

Квантовият Анализатор интегрира в себе си медицина, био-информатика, електро инженерство и други съвременни науки.

Чрез сензорен проводник в рамките на минута от дланта Ви се отчитат повече от 220 показатели за Вашето здраве и могат да бъдат отчетени най-ранни признаци на клетъчна промяна в органите и тъканите.

Дори да има единични клетки с патологични промени, анализаторът може да улови промените на тези клетки и да прогнозира болестта, като по този начин дава възможност да предотвратите различните хронични заболявания.

Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.

Принципи на работа: Човешкото тяло е съвкупност от множество клетки, които непрекъснато растат, развиват се и умират. Клетките се подновяват чрез делене. На всяка секунда се делят около 25 милиона клетки и на всяка минута се обновяват около 100 милиона кръвни клетки. В процеса на клетъчно делене и обновяване основната единица на клетката – ядрото и електроните, се движат и променят с висока скорост, излъчвайки непрекъснато електромагнитни вълни. Сигналите на електромагнитните вълни, са различни при добро здраве, неразположение, болести и др.
Квантовият анализатор на здравето е нова високотехнологична компютърна система, създадена, за да анализира тези промени.
Слабата магнитна честота и енергия на човешкото тяло се отчитат от сензора, и след усилване и обработка от вграден микропроцесор, данните се сравняват със стандартен списък от заболявания, ниво на хранителни елементи (витамини, аминокиселини, т.н.) и други показатели, за да се прецени дали магнитните вълни имат отклонение, използвайки метода на Фурие.
Този метод на анализ е нов, бърз, точен и е особено подходяща за следене на лечебните резултати в медицината.

Апаратът отчита повече от 30 основни точки на анализ, включително сърдечно-съдово и мозъчно-съдово състояние, минерална костна плътност, микроелементи, олово в кръвта, ревматизъм, бял дроб и дихателни пътища, нефропатия, кръвна захар, стомах и черва, черния дроб и жлъчката, черепните нерви, гинекология, простата, болест на костите, микроелементите селен, желязо, цинк и калций и др.
Базата данни на системата за анализ е установена с научни методи, строга статистика за лечение и здраве, анализ на голям брой клинични случаи, което води до висока точност на анализа.

Изследвани показатели:
1. Сърдечно-съдови и мозъчно-съдови функции: Вискозитет на кръвта, Свободен холестерол, Масти в кръвта, Съдово съпротивление, Съдова еластичност, Потребност на миокарда от кръвоснабдяване, Обем на кръвната перфузия на миокарда, Кислородна консумация на миокарда, Ударен обем, Съпротивление на изтласкването на лявата камера, Ефективна помпеща сила на лявата камера, Еластичност на коронарните артерии, Коронарно перфузионно налягане, Еластичност на церебралните кръвоносни съдове.

2. Гастроинтестинални функции: Коефициент за секреция на пепсин, Коефициент перисталтична функция на стомаха, Коефициент за резорбтивна функция на стомаха, Коефициент за перисталтична функция на тънкото черво, Коефициент за резорбтивна функция на тънкото черво.

3. Функции на черния дроб: Белтъчен метаболизъм, Енергийна продукция, Детоксикираща функция, Жлъчна секреция, Мастно съдържание на черния дроб.

4. Функции на жлъчния мехур: Серумен глобулин (A/G), Общ билирубин (TBIL), Алкална фосфатаза (ALP), Серумни общи жлъчни киселини (РЗП), Билирубин (DBIL).

5. Функции на панкреаса: Инсулин, Панкреатичен полипептид (PP), Глюкагон.

6. Функции на бъбреците: Определяне на активността на лизозима, Белтък в урината, Урея, Пикочна киселина, Уробилиноген.

7. Функции на белите дробове: Витален капацитет ВК, VC, Тотален белодробен капацитет ТБК, TLC, Съпротивление на дихателните пътища RAM, Артериално кислородно съдържание PaCO2.

8. Функции на мозъка: Състояние на кръвоснабдяването на мозъчните тъкани, Церебрална атеросклероза, Функционално състояние на мозъчните неврони, Показател за емоционалност, Показател за памет (ZS).

9. Заболявания на костите и мускулите: Определяне на протрузията на лумбалния фиброзен пръстен, Степен на сраствания на делтовидния мускул на рамото, Ограничения на циркулацията на крайниците, Възраст на лигаментите.

10. Минерална плътност на костите: Коефициент за остеокласти, Количество на калциевите загуби, Степен на костна хиперплазия, Степен на остеопороза, Минерална плътност.

11. Ревматоидно заболяване на костите: Степен на цервикална калцификация, Степен на лумбална калцификация, Коефициент на ревматизъм.

12. Кръвна захар: Коефициент за инсулинова секреция, Коефициент за кръвна захар, Коефициент за захар в урината.

13. Общи физически характеристики: Способност за реакция, Умствени способности (енергия на мозъка), Дефицит на вода в организма, Хипоксия (съдържание на кислород в клетките), PH на кръвта.

14. Токсини в организма: Тежки метали, Тонизиращи напитки, Електромагнитно излъчване, Тютюн / никотин, Токсични остатъци от пестициди.

15. Микроелементи в организма: Ca (Калций), Fe (Желязо), Zn (Цинк), Se (Селен).

16. Простата: Степен на хиперплазия на простатата, Степен на калцификация на простатата, Простатит / синдром.

17. Сексуални функции на мъжа: Тестостерон, Гонадотропини, Еректилна способност.

18. Гинекология: Естроген, Гонадотропини, Пролактин, Прогестерон, Коефициент на вагинит, Коефициент на тазово-възпалителна болест (ТВБ), Коефициент за аднексит, Коефициент за цервицит, Коефициент за овариални кисти.

19. Кожа: Показател за свободните радикали на кожата, Показател за кожния колаген, Показател за омазняването на кожата, Показател за кожния имунитет, Показател за влажността на кожата, Загуба на влажност на кожата, Показател за разширени кръвоносни съдове в кожата, Показател за еластичност на кожата, Показател за кожния меланин, Показател за вроговяване на кожата.

20. Ендокринна система: Показател за секреция на щитовидната жлеза, Показател за секреция на паратироиден хормон, Показател за надбъбречните жлези, Показател за секреция на хипофизата, Индекс за епифизната секреция Показател за секреция на тимуса, Показател за секреция на половите жлези.

21.Имунна система: Показател за лимфните възли, Показател за имунитета на сливиците, Показател за костния мозък, Показател за далака, Показател за тимуса, Показател за имуноглобулините, Показател за респираторен имунитет, Показател за стомашно-чревен имунитет, Показател за мукозен имунитет.

22.Млечни жлези: Коефициент за хиперплазия на гърдата, Коефициент за остър мастит, Коефициент за хроничен мастит, Коефициент за еднокринна дискразия, Коефициент за фиброаденом на гърдата.

23.Витамини: А, B1, B2, B3, B6, B12, C, D3, B6, E, K

24.Аминокиселини: Лизин, Триптофан, Фенилаланин, Метионин, Треонин, Изолевцин, Левцин, Валин, Хистидин, Аргинин.

25.Тежки метали: Олово, Кадмий, Арсеник, Хром, Живак.

26.Алергени: Бактериална алергия, Антибиотици, Хетероложен серум, Каини, Епоксид, Куинолин, Микробна инфекция, Йонизираща радиация, Калиев дихромат, Наропинова смес (анестетик), Косми от животни, Боя, UV, Формалдехид, Ланолин алкохол, Хлорид.

27.Функции на очите: Хипертрофия на орбикуларен мускул (Очен показател), Колагенови бръчки около очите, Пигментация на кожата (Показател за тъмни кръгове), Лимфатична обструкция, Отпускане по вертикала, Едем (Оток), Активност на очните клетки, Зрителна умора.

28.Затлъстяване: Функция на глюкозния толеранс, Липиден метаболизъм, Функция на кафявата мастна тъкан, Сънна апнея, Повишен инсулин.

29.Показатели за костен разтеж: Специфична за костите алкална фосфатаза,Остеокалцин, Здравен статус на дългите кости, Здравен статус на хрущялите на късите кости, Епифизна линия.

30.Коензими: Никотинамид, Биотин, Пантотенова киселина, Фолиева киселина, Коензим Q10, Глутатион.

31.Сперма и спрематозоиди: Обем на спермата, Време за втечняване, Брой сперматозоиди, Мобилност на сперматозоидите.

32.Менструален цикъл: Бета хормони, Отразяване на протеини, Фибриноген, Скорост на утаяване.

33.Енергийни канали и меридиани (по традиционната китайска медицина)

34.Сърце и мозък - хемодинамика: Индекс ударен обем, Минутен обем на сърцето, Общо периферно съпротивление, Артериален комплайънс, Насищане с кислород на кръвта и мозъчните съдове (Sa), Парциално налягане на CO2 в кръвта на мозъчните съдове (CaCO2), Парциално налягане на кислород в кръвта на мозъчните съдове (PaO2).

35.Липиди в кръвта: Вискозитет на плазмата, Общ холестерол (TC), Триглицериди (TG), Липопротеини с висока плътност (HDL-C), Липопротеини с ниска плътност (LDL-C),Неутрални масти, Циркулиращи имунни комплекси.

36.Компоненти на човешкото тяло: Анализ на телесните компоненти, Анализ на мазнините в тялото, Цялостна оценка, Контрол на телесната маса, Оценка на телосложението (хабитус).

Внимание: Квантовият резонансно-магнитен анализатор е изключително чувствителен уред, който отчита моментното състояние на клетките в изследваните области на човешкото тяло. Вьзможно е да отчете малки отклонения (с един плюс), които се дължат на въздействащи в момента външни явления и фактори, както и на временни вътрешни емоционални или физиологични смущения. Затова е препоръчително да обръщате по-сериозно внимание само на по-задълбочените отклонения, регистрирани от уреда с два или повече плюса. Ако имате такива отклонения е добре да повторите изследването след няколко дни, когато сте напълно отпочинали, спокойни и на празен стомах (без да сте употребявали никакви медикаменти поне 2 дни преди теста). И ако се повторят същите отклонения отново с обезпокоителни стойностти, задължително е да се обърнете към лекар, който да ви назначи съответните задълбочени медицински и лабораторни изследвания.
 

Примерни резултати:

(Liver Function) Analysis Report Card

Name: John

Sex: Male

Age: 40

Figure: Standard body weight (180 cm, 78 kg)

Testing Time: 2010-07-01 11:40

Actual Testing Results

Testing Item

Normal Range

Actual Measurement Value

Testing Result

Protein Metabolism

116.34 - 220.621

178.541

Normal (-)

Energy Production Function

0.713 - 0.992

0.791

Normal (-)

Detoxification Function

0.202 - 0.991

0.734

Normal (-)

Bile Secretion Function

0.432 - 0.826

0.566

Normal (-)

Liver Fat Content

0.097 - 0.419

0.216

Normal (-)

 

 

(Gastrointestinal Function) Analysis Report Card

Name: John

Sex: Male

Age: 40

Figure: Standard body weight (180 cm, 78 kg)

Testing Time: 2010-07-01 11:40

Actual Testing Results

Testing Item

Normal Range

Actual Measurement Value

Testing Result

Pepsin Secretion Coefficient

59.847 - 65.234

59.056

Mildly Abnormal (+)

Gastric Peristalsis Function Coefficient

58.425 - 61.213

60.011

Normal (-)

Gastric Absorption Function Coefficient

34.367 - 35.642

32.151

Mildly Abnormal (+)

Small Intestine Peristalsis Function Coefficient

133.437 - 140.476

130.959

Mildly Abnormal (+)

Small Intestine Absorption Function Coefficient

3.572 - 6.483

4.587

Normal (-)

 

За разрешаване на здравословните проблеми се препоръчват оздравителни програми от хранителни добавки на НАУЧНО-ПРОИЗВОДСТВЕН ЦЕНТЪР ПО РЕВИТАЛИЗАЦИЯ И ЗДРАВЕ /НПЦРИЗ/ САНКТ-ПЕТЕРБУРГ както и GREEN WORLD продукти за здраве базирани на древни китайски рецепти от традиционни билки съдържащи ИН И ЯН ЕНЕРГИЯ  И ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА /КАКТО В ПРИРОДАТА ТАКА И В ЧОВЕШКИЯТ ОРГАНИЗЪМ ТЕ СЕ ПОДЪРЖАТ,ЗАЩИТАВАТ , ХАРМОНИЗИРАТ И БАЛАНСИРАТ ВЗАИМНО/.

Резултатите от тестовете са за информация и насочване към определен медицински специалист за диагностичен извод, за профилактика и лечение.

За сравнение: Ако решите да си направите всички по-горе споменати изследвания чрез даване на кръв и урина, и минаване през ренген, скенер и т.н. Вие бихте изгубили около месец време в ходене по кабинети и лаборатории, и бихте платили около 800 лв. за тях. Но с помощта на квантовия анализатор можете да разберете за около минута време, дали е необходимо и точно кои изследвания да си направите по-задълбочено.

Няма добавени продукти в тази категория.
Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2021