АПАРАТИ

АПАРАТИ

АПАРАТИ

ПРОДАЖБА НА АПАРАТИ ЗА ДОМАШНО ПОЛЗВАНЕ И ТЕРАПИИ

 

Предназначение на апарата “Биогенис“-590.00 ЛВ
Медицинският апарат “Биогенис“ е предназначен за провеждане на биорезонансна терапия (БРТ) – терапия, при която с помощта на въздействието на електромагнитни колебания, на принципа на биорезонанса се постига възстановяване на нарушените от болестта механизми за оздравяване и саморегулация чрез:
А) Електромагнитни полета с амплитудна модулация на носещата честота, с висока точност на излъчваната честотна модулация.
Б) Електрически сигнали подавани чрез съответен конектор на външния интерфейс.
По време на терапията се използват честоти Фол, Шмид и Райф.
Този вид терапия може да се комбинира с други лечения, като фармакотерапия, физиотерапия, хомеопатия, акупунктура и други.
Всяка програма за лечение се състои от набор от честоти, изпълнявани последователно с определена продължителност. От лечебните програми при програмиране на уреда се съставят лечебни комплекси.
Устройството може да се прилага последователно от няколко потребители.
Устройството може да бъде оборудвано с допълнителни външни интерфейси (като електродите за ръце).
Принцип на работа на апарата и препоръки за терапия
Биорезонансната терапия (BRT) коригира функциите на организма като хармонично преобразува резонансните електромагнитни колебания характерни за излъчването на живите организми, с цел тяхната синхронизация.
Лечението се основава на потискането на патологии, възстановяване и подсилване на физиологичните честотни спектри и поддържане на относителната синхронизация на различните вълнови процеси, които представляват физиологичната хомеостаза на организма.
В нормалното физиологично състояние на организма се поддържа относителна синхронизация на различните вибрационни (вълнови) процеси, а при нарушаване на вибрационната хармония в тялото започват да се развиват патологични състояния (болести).
BRT – е терапия чрез електромагнитни трептения, с които структурите на организма влизат в резонанс. Влияние е възможно както на клетъчно ниво, така и на нивото на телесните органи и системи, и на целия организъм, тъй като различните нива се характеризират и управляват с различни честотно-вълнови параметри.
Основната идея на употребата на резонанса в медицината е, че при правилен подбор на честотата и формата на лечебни (електромагнитни въздействия) може да се повишат нормалните (физиологични) и да се намалят патологичните колебания в човешкото тяло. По този начин, биорезонансното въздействие може да се насочи както към неутрализиране на патологичните състояния, така и към възстановяване на физиологичните колебания, нарушени при патологични състояния, т.е. потискане на смущения (шум) в информационното поле на тялото.
В здравото тяло, независимо от възрастта, винаги се съхранява и поддържа относителна синхронизация на различни вибрационни (вълнови) процеси, с помощта на които тялото ни поддържа състоянието на баланс и здраве. При развитието на които и да е патологични болестни процеси възниква дисбаланс и липса на хармония в честотно-вълновата хомеостаза. Развиват се нови, порочни, поддържащи болестта, а не позваляващи оздравяването, патогенни вибрации и резонанси. Принудително намалява възможността дадената от природата програма за самовъзстановяване и самолечение на организма да сработи.
Задачата на устройството “BIOGENIS” е поетапно да възстанови правилния здравославен енергиен потенциал на органите и системите и да извърши своеобразна пренастройка и преконфигуриране, преинсталация на нездравословните ритми и честоти до здравословен, в резонансен смисъл ред.
Методът на електромагнитна терапия се заключава във възстановяването на здравето и премахване на механизмите на болестта, което се постига чрез въздействие на организма с импулси на нискочестотно електромагнитно поле с определена носеща честота ,която се модулира в различни честоти.
Устройството е предназначено за използване при домашни условия.
Лечението се провежда в сесии, образуващи курс на лечение, всяка сесия е еднократно въздействие с дадена програма. В един ден, можете да направите няколко сесии. Най-изразен ефект се появява в резултат на курсова терапия.
Курс терапия: 14-21 дни на експозиция с един или два дни почивка в края на курса. Ако е необходимо, лечението може да достигне 5-7 курсове.
За най-изразен ефект устройството може да бъде поставено в близост до задната част на засегнатия орган.
Най-голям ефект се постига при лечение в комбинация с други терапии.
В случай на остри заболявания (отравяне, остри респираторни заболявания, SARS, грип) се препоръчва процедура с повторение на всеки 2 часа до общо подобряване на здравето и отстраняване на симптомите на заболяването.
Използването на апарата “BIOGENIS” не изключва използването на лекарствената терапия и традиционната медицина, той по-скоро засилва тяхното действие.
В периода след ваксинация, устройството трябва да се използва само след консултация с Вашия лекар.
Прилагането на устройството при заболявания, които носят сериозна заплаха за здравето, трябва задължително да се извършва под наблюдението на лекар.
Устройство на усъвшенстван модел на “BIOGENIS
Устройството представлява генератор – излъчвател на високочестотно електромагнитно поле със слаба интензивност, с амплитудно-модулирана носеща честота.Честотата и формата на сигнала на модулация се определя от софтуер (алгоритъм в съответствие с избрания режим на работа) с помощта на синтезатор, благодарение на който се постига висока точност на излъчваната честотна модулация.
Устройството е снабдено с графичен дисплей TFT 1.77 “. Командите се задават чрез клавиатурата с тактилна връзка.
Устройството се захранва от вградена LiPol батерия с капацитет от 300 мАч., Която ако е необходимо може да се зарежда чрез USB порт. Батерията осигурява непрекъсната работа в продължение на 15 часа.
За връзка с РС устройствата е снабдено с USB-порт (използва се за изтегляне на програми и медицински комплекси от компютър с подходящ софтуер). Този вход може да се използва и за зареждане на батерията или адаптер с подходящ конектор.
За да разшири капацитета на паметта на устройството е оборудвано със слот за Micro SD. Максималният капацитет на картата с памет – 8 GB.
Показания за употреба на БРТ
(В съответствие с методологическите препоръките на Министерството на здравеопазването на Руската федерация №2000 / 47)
функционални разстройства от различен произход;
заболявания на централната нервна система и сетивните органи;
заболявания на вегетативната нервна система;
болкови синдроми с различна локализация и генезис;
заболявания на кръвоносната система;
респираторни заболявания;
заболявания на стомашно-чревния тракт;
Болести на кожата и подкожната тъкан;
Заболявания на опорно-двигателния апарат;
заболявания на пикочните и половите органи;
трудно зарастващи рани и язви; и др.
Противопоказания за използване на БРТ
(Като се вземат предвид препоръките на Методическото №2000 / 74 МЗ)
нарушения в кръвосъсирването;
бременност (първо тримесечие);
доброкачествени и злокачествени новообразувания (приложение се допуска само под лекарско наблюдение с подходяща квалификация);
деца на възраст до една години (под лекарско наблюдение е разрешено);
наличие на трансплантирани органи (което е разрешено под наблюдението на лекар);
наличието на имплантиран пейсмейкър;
индивидуална непоносимост към електричния ток (при употреба на ръчни електроди);
епилепсия (припадък), конвулсии (инфаркт);
вродени дефекти на централната нервна система;
състояние на остра психическа възбуда или интоксикация.
Технически характеристики
Размери по-малко от 79 х 42 х 11 mm;
Параметри на сигнала за терапия на конектора на външния интерфейс:
Амплитудата на сигнала е не повече от 3V;
Форма на сигнала – различна;
Честотен диапазон – 0.01 – 20000.00 Hz на стъпки от 0,01 Hz;
Параметри на сигнала за безконтактна терапия:
Носеща честота – 24 MHz + – 1%;
Електрическо напрежение на полето на разстояние от 10 см от устройството не повече от 10 V / m;
Тип на модулацията – амплитудна;
Честотният диапазон на модулиращият сигнал 0.01-20000.00 Hz на стъпки от 0,01 Hz;
Форма на сигнала – различна;
Захранващо напрежение 3.7 V (вътрешна LiPol батерия с капацитет 300 мАч);
Консумация на ток на по-малко от 30 mA;
Капацитетът на паметта на устройството – 8GB;
Максималният размер на микро SD ртата – 8 GB.

 

Aпаратът " Акватон "-744.00 ЛВ

1. Основната функция на терапевтичното устройство " Акватон "

Терапията на базата на резонантните вълни UHF - "Акватон" е предназначенa, за осигуряване на терапевтичен ефект върху човешкото тяло с помощта с ниска интензивност на електромагнитните UHF вълни. Терапевтичните ефекти на устройството "Акватон" се основават на ефекта на "състояние на резонантните вълни" във водната околна среда, открит от изследователите на IRE RAS през 1955. Проучвания показват, че ниската интензивност на електромагнитните вълни може да се синхронизира с  трептенията на водата.

2.Нива на електромагнитната експозиция. Апаратът "Акватон" разполага с три различни нива на електромагнитна експозиция - Ниво 1, Ниво 2, Ниво 3, характеризиращи половината (-3 db стъпка промяна) и са показани от индикаторите (фиг 4).

 Ниво 1:  използва се при лечение и профилактика на детски заболявания.

Ниво 2:  използва се за лечение на меките тъкани и белодробни заболявания.

 Ниво 3: използва се за лечение на хронични заболявания на опорно-двигателния апарат.

 

Функционален генератор BioHertz-40-1174,00 ЛВ

BIohertz-40 представлява програмируем функционален генератор на провоъгълни импулси с батерийно захранване. Генераторът може да запамети 40 програми, всяка от които с 40 стъпки (честоти). На всяка стъпка може да се настройва честотата за генериране, продължителност на стъпката и пауза на стъпката. Времето на стъпката може да е от 1 до 99 минути. Паузата също е от 1 до 99 минути. При стартитране на дадена програма стъпките се изпълняват последователно една след друга. Сменят се автоматично след изтичане на зададеното време. Ако по време на работа и пауза продължителноста на стъпката е 0 мин. стъпката се прескача без да се изпълнява. При смяна на стъпката приборът издава звуков сигнал 4 секунди преди да се смени стъпката.

 

Няма добавени продукти в тази категория.
Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019