ДЪЛГИ ЕЛАСТИЧНИ СТЯГАЩИ ЧОРАПИ С ТУРМАЛИН

ДЪЛГИ ЕЛАСТИЧНИ СТЯГАЩИ ЧОРАПИ С ТУРМАЛИН

ДЪЛГИ ЕЛАСТИЧНИ СТЯГАЩИ ЧОРАПИ С ТУРМАЛИН
Код на продукт: g0038
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 98.0 лв.
с ДДС: 98.0 лв.

Съчетаването на най-съвременните технологии с традиционната китайска медицина, дават превъзходен резултат при дългите еластични стягащи чорапи с турмалин. Те са разработени от Green World по най-нова технология, основана на магнитосферния ефект, който пораждат магнитите върху тялото на човека. Този ефект е комбиниран с топлиния ефект на турмалиновите дълговълнови инфрачервени лъчи, проникващи в организма.

Чорапите с турмалин имат равномерна еластичност и са гъвкави по цялата дължина, добре обхващат крака и са удобни при носене. На някои места материята е малко по-плътна, което помага да се избегнат деформациите на изделието при носене (например разтягане на чорапите на коленете). Подходящи са за всякакъв тип фигура, имат стягащ ефект, не се забелязват под дрехите.

Чорапите са изработени от гъвкава и еластична материя, съчетана с турмалин и магнити.

Начин на употреба. Преди слагането на чорапите, необходимо е вътрешната им страна леко да се намокри с влажна салфетка и след това да се сложат на краката. След 10-15 минути се появява осезаемо усещане за топлина. В зависимост от индивидуалното състояние на организма, може да се регулира продължителността на използване от 20 минути до 5-8 часа. Увеличаването на времето за носене на чорапите с турмалин е необходимо да става постепенно в течение на 3-6 седмици.

Ако след началото на ползването на чорапите с турмалин по кожата се усеща загряване, това е нормална реакция и не причинява никаква вреда на кожата. В този случай се препоръчва за известно време да се свалят.

Могат да се използват и без овлажнаване с вода. В този случай за получаване на усещането за топлина, ще бъде необходимо по-дълго време. След свалянето на чорапите се наблюдават неголеми зачервявания, които изчезват след няколко часа.

Противопоказания. Забранено е чорапите с турмалин да се използват при повишена температура, склонност към кръвотечения, нарушения на температурната чувствителност на кожата, на места с кожни наранявания, при наличието на кардиостимулатори. При остро увреждане на меките тъкани, да не се използват по-рано от 24-48 часа след получаване на травмата. Бременните жени, кърмачките и децата да се въздържат от използването на дългите чорапи с турмалин. При индивидуална склонност към алергични реакции, да се използват предпазливо.

Да не се използват чорапите с магнитно действие при различни злокачествени и доброкачествени образувания.

Въздействие върху организма. Дълговълновите инфрачервени лъчи и магнитното поле въздействат непосредствено върху меридианите, минаващи през краката и коленете. Ефектът от това е, че чорапите с турмалин:
- подобряват кръвообращението на краката;
- проявяват мощен оздравителен ефект при артрит, хидроартрози, шпори, хиперостози, васкулит, разтегнати сухожилия, шипове, ревматизъм, ревматоиден артрит и др.;
- не предизвикват болка при използването;
- отстраняват застойни явления;
- напрежение в мускулите;
- симптоми на болка;
- показват многофункционален физиотерапевтичен и оздравителен ефект;
- повишават издръжливостта на целия организъм и му оказват общоукрепващо въздействие.

Поддържане на еластичните чорапи. Чорапите с турмалин не трябва да се перат с перилни препарати и обикновен сапун, избелващи и миещи средства. Допуска се използването на специалния турмалинов сапун или естествени миещи средства. При необходимост могат да се изперат само с течаща вода или да се изплакнат в чиста вода с температура 40о-45оС. Времето за пране не трябва да е повече от 5 минути.

За да се възстановят оздравителните свойства на турмалина, при редовна употреба на чорапите след всеки 7-10 дни те трябва да се зареждат за 2-3 часа на преки слънчеви лъчи, обърнати с вътрешната работна повърхност към слънцето (не през стъкло). В студено време и липса на слънчево греене, може да се разположат в близост до топлинен източник (радиатор, камина), но не до открит огън и температура по-висока от 50о-60оС.

Не съхранявайте и не приближавайте еластичните чорапи с турмалин до други магнити и минерали.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019