Турмалинов мини-филтър за вода Шуй Бао

Турмалинов мини-филтър за вода Шуй Бао

Турмалинов мини-филтър за вода Шуй Бао
Турмалинов мини-филтър за вода Шуй Бао Турмалинов мини-филтър за вода Шуй Бао Турмалинов мини-филтър за вода Шуй Бао
Код на продукт: g0042
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 15.0 лв.
с ДДС: 15.0 лв.

Международната корпорация Green World създаде турмалиновият мини-филтър Шуй Бао, като използването му представлява изключително ефективен и лесен начин за пречистване на водата. Кристалите турмалин, от които е направен, имат мощно антибактериално действие и ефективно унищожават чревните и други вредни бактерии във водата. В същото време понижват с няколко пъти съдържанието в нея на вредни вещества, вкл. олово и хлор. Под въздействието на кристалите турмалин се нормализира киселинността (рН) на водата. Точно такава вода използват клетките на тялото за поддържането на жизнените си функции.

Мини-филтърът за вода Шуй Бао е лесен и удобен за употреба, използва се без ограничения във времето, не губи ефективността си, малък е по обем и е удобен за носене винаги и навсякъде. Филтърът пречиства водата във всякакъв съд с обем до 3 литра, има продължителен ефект и достъпна цена. Годен е за употреба за 5 години.

Филтърът не съдържа никакви вредни вещества, образува голямо количество отрицателни йони, в резултат на което водата придобива слабо алкални свойства и се образуват микромолекулни групи. Тази вода може да се съхранява в различни обеми и да се използва за приготвяне на храна.

Мини-филтърът за вода Шуй Бао се състои от кристали екологично чист турмалин.

Начин на употреба. Преди първото прилагане, турмалиновият мини-филтър трябва да се пречисти и да се активира действието на турмалина, като се залее два пъти за по няколко минути с гореща вода до 60оС. При първото обработване на водата са необходими повече от 2 часа. Един филтър структурира от 10 до 200 литра вода и трябва да се държи постоянно в съда с водата.

Водата, обработена с филтъра, може да се ползва от цялото семейство за различни ежедневни нужди. За да се избегне интерференцията, в периода на ползване на филтъра, специалистите препоръчват да не се пие друга вода.

- всекидневно трябва да се пият повече от 4 чаши х 200 мл. обработена с филтъра вода, като болните могат да увеличават или да намаляват количеството на приеманата вода, в зависимост от състоянието си;
- обработената с турмалиновия мини-филтър вода, приемана на ден, трябва да е не повече от 2 литра. За болни и деца това количество може да се регулира;
- филтърът трябва да се изчиства периодично;
- за да се поддържа активността на мини-филтъра, на всеки 30 дни той трябва да се изсушава на директна слънчева светлина за около 10-20 минути. Не трябва да се оставя по-дълго на слънце, за да не се допусне презареждане.

Въздействие върху организма. Употребата на вода с балансирано рН помага за:
- нормализиране работата на храносмилателната система;
- подобряване усвояването на хранителните вещества;
- повишаване качеството на обменните процеси;
- повишаване жизнеността на клетките, в това число и на имунната система;
- извеждане на токсините от организма.

Използването на вода, структурирана и пречистена с турмалиновия мини-филтър има голям принос за профилактиката на сериозни заболявания като:
- сърдечно-съдови;
- стомашно-чревни;
- захарен диабет;
- онкологични заболявания.

Турмалиновият мини-филтър Шуй Бао е уникален вариант за пречистване и за обогатяване на питейната вода с полезни микроелементи. Продължителното приемане на турмалинова йонизирана вода е път към здраве и дълголетие.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019