Капсули OPC, Green World - Забавя процеса на стареене.

Капсули OPC, Green World - Забавя процеса на стареене.

Капсули OPC, Green World - Забавя  процеса на стареене.
Капсули OPC, Green World - Забавя  процеса на стареене.
Код на продукт: g0043
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 98.0 лв.
с ДДС: 98.0 лв.

предпазва сърцето и кръвоносните съдове, .
Той съдържа по-малко от 10% от хранителни вещества.

    . Това е най-мощният компонент от гроздови семки - един от най-полезните групи флавоноиди. Антиоксидантна активност на проантоцианидини е 50 пъти по-висока от тази на витамин Е и 20 пъти по-висока от тази на витамин С.
     Проантоцианидини от гроздови семена, се счита за най-активна и бионаличност на антиоксиданти, може да се свързва със свободните радикали. Свободните радикали - нестабилни фрагменти е молекула, притежаваща висока активност и изчерпване на генетичния апарат на клетките и структурата на техните мембрани. Излишъкът на свободните радикали е причина за аномалии в клетките, което води до преждевременно стареене, алергии, заболявания на сърдечно-съдовата система, рак, атеросклероза, множествена склероза, разширени вени, артрит, катаракта, диабет, болестта на Алцхаймер, на Паркинсон, синдром на хронична умора, възпалителни процеси в тъканите и ставите, както и много други.
    Поради инхибирането на реакции на липидната пероксидация проантоцианидини намаляване на риска от сърдечно-съдови заболявания и риска от атеросклеротични плаки и риска от развитие на разширени вени. Те осигуряват нормална капилярната пропускливост, което е много важно за диабетна ретинопатия, което води до слепота. Проантоцианидини намали уязвимостта на кръвоносните съдове и увеличаване на еластичността на тъканите. Освен това, да се предотврати образуването на хистамин и да се предотврати развитието на заболявания, свързани с дихателните пътища (астма, алергии, сенна хрема и др.) Проантоцианидини също така да намали риска от рак.
Поради присъствието на проантоцианидини, екстракт от гроздови семена:
 -Свързва свободните радикали, предпазва от токсичните ефекти на лекарства;
 , Намалява риска от сърдечно-съдови заболявания, включително инфаркт на миокарда;
 -Намалява крехкостта на кръвоносните съдове, разширява кръвоносните съдове и увеличава тяхната еластичност

 -Подкрепя структурата на колаген и предотвратява разрушаването му от ензими, отделяни от белите кръвни клетки при възпаление и инфекция с микроорганизми в тъканите;
 -Има антимикробно действие;
 -Има тонизиращо действие върху организма;
 -Удължава младостта.
Здравните свойства на витамин E
    Официалното име на витамин E - токоферол ацетат. Самото име на витамин E - токоферол - казва, че той трябва да завърши на репродуктивните функции на организма (от гръцки «Токо» -.. Потомство и броня «Ferre" -. Да понесе)
Това мастно-разтворим витамин, т.е., той остава разтваря в мастните тъкани на тялото, като по този начин се намалява необходимостта от консумират големи количества от витамин.
Витамин Е е пряко свързана с най-важните процеси, протичащи в човешкото тяло и функции на органи:
1. Витамин E и свободните радикали
Токоферол - основен хранителен антиоксидант. Като антиоксидант, витамин Е в организма изпълнява важна защитна функция борба със свободните радикали на кислорода. Това е важно за предотвратяване на преждевременно стареене, сърдечно-съдови заболявания и развитие на злокачествени тумори.
2. Витамин E и възпроизвеждане
Витамин Е се препоръчва за нормалното развитие на плода. Тя улеснява абсорбцията на мазнини и протеини, които участват в процесите на тъканното дишане, се отразява на мозъка, кръвта, нервите, мускулите на детето.
3. Витамин E и имунитета
Витамин E предотвратява възпаление в организма. Той инхибира производството на вещества, които имат противовъзпалително действие и помага за ускоряване на процеса на оздравяване. Защита на тимуса (тимус) - основен производител на имунните клетки - от вредните фактори. Витамин Е повишава резистентността към заболяване във всички възрастови групи. Това е особено полезно за възрастните хора.
4. Витамин E и кожата

. Беше отбелязано също, че кожно прилагане на маслен разтвор на токоферол предотвратява образуването на груби белези от рани, изгаряния, и дори насърчава частична резорбция на стари белези. Външни съоръжения с витамин E се препоръчва да го комбинирате с поглъщане за предотвратяване на преждевременното стареене на кожата, антиоксидантна защита за кожата. Следователно токоферол добавки може да помогне за предотвратяване на свързани с възрастта кожата промени - изтъняване, намаляване на количеството на колаген, загуба на влага и еластичност.
5. Витамин Е и метаболизма
Витамин Е помага за усвояването на протеините в организма (мускулен растеж), мазнини и витамин D, предотвратява окисляването на витамин А и благоприятен ефект върху натрупването му в черния дроб. С участието си в метаболизма на въглехидратите, витамин E стимулира дейността на мускулите, допринася за натрупването на гликоген в тях - основен източник на енергия.
6. Витамин E и сексуална и ендокринна системи
Витамин Е засяга функцията на мъжките репродуктивни и ендокринни жлези: тя е необходима за образуването на сперматозоидите и поддържането на сексуалното инстинкт. Токоферол също е важно за жените: той поддържа регенеративните процеси в тъканите, използвани за коригиране на предменструален синдром и фиброкистозна (мастит).
7. Витамин E и циркулацията
Витамин Е подобрява състоянието на съдовете и кръвта: те стават по-еластична, укрепва стените на капилярите и намалява съсирването на кръвта, което предотвратява образуването на тромби, този витамин също повишава устойчивостта на еритроцитите за хемолиза (разрушаване).
8. Витамин Е и нервната система
С помощта на витамин Е в околната среда на клетъчните мембрани на нервните импулси се предават. Освен това приемането на витамин E намалява скованост и изтръпване в ръцете и краката.
9. Витамин Е и сърдечно-съдовата система
Витамин Е увеличава притока на кислород и по този начин увеличава издръжливостта. Има съдоразширяващо свойства, понижава кръвното налягане.
Естествени източници на витамин Е: Растителни масла: слънчоглед, памук, царевица, слънчоглед на ябълки, ядки (бадеми, фъстъци), зелени листни зеленчуци, зърнени храни, бобови растения, яйчен жълтък, черен дроб, мляко, овесени ядки, соя.
Учените смятат, че е невъзможно да се получи достатъчно витамин Е от храната. Той е нестабилен, когато замразени храни и последващото му подготовка, се разрушава от високата температура, той може да получи от продуктите не страдат от топлинна обработка или дългосрочно съхранение.
Симптомите на витамин пропуски или недостиг на витамин Е
     Признаци на дефицит не се появяват веднага, така че е трудно да се диагностицира. Токоферол дефицит се случва, когато недостатъчно хранителен прием или нарушено усвояване, пример, патологията на жлъчните пътища, по-специално, в нарушение на ¬ жлъчния поток или заболяване на тънките черва.
С недостига на витамин Е (токоферол) от следните симптоми:
• мозъчен кръвоизлив, унищожаване (хемолиза) на червените кръвни клетки;
• възпаление на ставите (артрит) и кожата (дерматит);
• болки в мускулите и нервната произход до дегенеративни промени в скелетната мускулатура и сърдечния мускул;
• повишена пропускливост и чупливостта на капилярите, които се проявяват под формата на множество синини;
• атрофия на половите жлези, което води до пълно или частично стерилност;
• Нарушение на тъканното дишане, процесът на активиране на липидната пероксидация, нарушаване на почти всички видове метаболизъм.
Симптомите на хипервитаминоза
    Витамин Е е относително нетоксичен. Преглед на над 10 милиона случая на витамин Е добавки във високи дози в продължение на няколко години показа, че няма сериозни странични ефекти не са. При високи дози, понякога може да разработи минаваща гадене, метеоризъм и диария.
    Курс прием на витамин E, не е по-малко от четири пъти годишно до 1 месец се препоръчва с хранителни алергии, гуша, имунодефицитни състояния.

   Синтетични витамин Е има същата молекулна структура като естествено и по този начин - същите свойства. Въпреки това, той не разполага с микросредата - ензими и микроелементи, естеството предназначен за по-добро усвояване на витамин Е. Като част от предложените хранителни добавки играят ролята на микросредата на биологично активни съединения, гроздови семена. По този начин, витамин E в уелнес състав с гроздови семена става много по-ефективно в сравнение с конвенционалните синтетичен витамин Е.
  В комбинация с екстракт от гроздови семена увеличава вече широка гама от указания за предприемане на тази хранителна добавка.

Продуктът има силна функция антиоксидант. Въз основа на това може да се препоръчва в следните случаи:
• превенция на рака;
• профилактика на атеросклерозата;
• като част от диета за хора, страдащи от заболявания на сърцето и кръвоносните съдове;
• Ако е необходимо, може да получи леко диуретично и анти-оток ефект;
• като леко газогонно;
• да регулира функцията на стомашно-чревния тракт;
• за лечение на възпалителни заболявания на дихателните пътища;
• По време на детоксикация дейности ("почистване" на организма);
• за нормализиране на кръвта на антиоксидант защита на костния мозък и далака;
• система за антистрес дейности;
• да се подобри зрение, слух, обоняние;
• за подобряване на кожата и я предпазва от вредните ултравиолетови лъчи, както и подобряване на кожни придатъци - косми и нокти;
• за лечение на фиброза, колагенови заболявания;
• За да забави процеса на стареене

 

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2018