ГАН БАО /РЕГЕНЕРИРА ЧЕРНИЯТ ДРОБ/ ОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА GREEN WORLD комплексна терапия при нарушена работа на черния дроб, жлъчката

ГАН БАО /РЕГЕНЕРИРА ЧЕРНИЯТ ДРОБ/ ОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА GREEN WORLD комплексна терапия при нарушена работа на черния дроб, жлъчката

ГАН БАО /РЕГЕНЕРИРА ЧЕРНИЯТ ДРОБ/ ОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА GREEN WORLD  комплексна терапия при нарушена работа на черния дроб, жлъчката
ГАН БАО /РЕГЕНЕРИРА ЧЕРНИЯТ ДРОБ/ ОЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА GREEN WORLD  комплексна терапия при нарушена работа на черния дроб, жлъчката
Код на продукт: g0032
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 66.0 лв.
с ДДС: 66.0 лв.

Ган бао
се прилага за регенерация на черния дроб. Продуктът е предназначен за извеждане на токсините от организма и възстановяване на клетките на черния дроб. Действа профилактично или в комплексна терапия при нарушена работа на черния дроб, жлъчката и при понижен имунитет.

Ган бао се препоръчва на хора, които злоупотребяват с алкохол и цигари или са принудени продължително време да приемат високи дози лекарства. Продуктът е предназначен да поддържа или да възстановява функциите на черния дроб и на жлъчния мехур.

Въздействие върху организма. Задължителен е приемът на Ган бао при:
-    остър и хроничен хепатит;
-    холецистит;
-    дискинезия на жлъчните пътища;
-    състояния след инфекциозни и токсични хепатити;
-    дистрофия и мастна инфилтрация на черния дроб;
-    панкреатит;
-    цироза на черния дроб.

Състав: силибин, екстракти от: китайска лимонова трева, корен на червенокоренен градински чай, женско биле.
Опаковка: 60 капсули по 500 мг.
Начин на употреба: за възрастни 2 пъти на ден по 2 капсули.

Една от основните съставни части на Ган бао е силибининът. Той укрепва клетъчната мембрана на чернодробните клетки, усилва защитните им свойства и способства образуването на нови клетки. Регенерира увредените клетки на черния дроб. Нормализира както твърде слабото, така и повишеното жлъчеотделяне, нормализира моториката на жлъчните пътища при тяхната дискинезия.

Силибининът притежава антиоксидантни свойства (по-високи от тези на витамините С и Е). Той защитава черния дроб от отравяния – подпомага обезвреждането и отделянето на отровите, шлаките, радионуклидите и свободните радикали, които провокират възникването на ракови образувания. Понижава нивото на холестерол в кръвта и има общоукрепващо въздействие върху имунната система. Намалява риска от сърдечно-съдови и онкологични заболявания.

Китайската лимонова трева (лимонник) в състава на Ган бао подобрява работата на стомашно-чревния тракт, неговата моторика и секретираща функция (важни при вяло храносмилане). Понижава секрецията на стомашните жлези (използва се в комплексна терапия при гастрити и язви на стомаха). Тонизира гладката мускулатура на матката (използва се при комплексна терапия на гинекологични заболявания, в това число и безплодие). Тонизира скелетната мускулатура, което позволява лимонникът да се включва в схеми за лечение на опорно-двигателни заболявания. Подобрява и активизира обмяната на веществата.

Женското биле също е част от Ган бао. В народната медицина коренът на тази билка още от древността се е включвал в почти всички лечебни средства против кашлица, астма, заболявания на бъбреците и пикочния мехур, гастрити, треска, болести на белите дробове и др.

В тибетската медицина коренът на женското биле се използва при лечение на туберкулоза, на сърдечно-съдови заболявания и като противовъзпалително средство.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019