ПРОЧУТАТА ПРОТИВОРАКОВА ГЪБА “ШИИТАКЕ” УВЕЛИЧАВА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА

ПРОЧУТАТА ПРОТИВОРАКОВА ГЪБА “ШИИТАКЕ” УВЕЛИЧАВА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА

ПРОЧУТАТА ПРОТИВОРАКОВА ГЪБА “ШИИТАКЕ” УВЕЛИЧАВА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА
Код на продукт: g0048
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 69.0 лв.
с ДДС: 69.0 лв.

ПРОЧУТАТА ПРОТИВОРАКОВА ГЪБА “ШИИТАКЕ”
УВЕЛИЧАВА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТТА НА ЖИВОТА

Повечето хора са чували, че прословутата лечебна гъба Шиитаке е силно противораково средство. В научните лаборатории на корпорация Green World са създали ефективна комбинация от екстракт на Шиитаке с другата безценна гъба – Рейши, и с още няколко растителни екстракта: Кориолус, китайска дереза, артишок и цветен прашец от бор.
Този иновационен препарат защитава клетките на черния дроб от автоимунно въздействие и от възможно увреждане вследствие: вируси, химикали, лекарства.
Може да се ползва като профилактика против рак на черния дроб, цироза и чернодробна недостатъчност. Той подтиска процеса на размножаване на раковите клетки в черния дроб, възстановява нормалния обмен на веществата и синтеза на ензимите в него, подобрава функциите му. Значително облекчава работата на черния дроб при детоксикация на организма, разтваря токсичните вещества.
Влияе положително върху изработването и отделянето на жлъчна течност.
Поради тези комплексни качества “Шиитаке плюс” се използва за профилактика и терапия при цироза на черния дроб, рак на черния дроб и на жлъчния мехур, състояния след операция на тумор и при провеждане на химиотерапия.
Засилва способността на организма да противодейства на различни инфекции, в това число и вирусни. Действа тонизиращо и общоукрепващо, като възстановява силите на организма след продължително боледуване и повишава издържливостта му. Увеличава продължителността на
живота

продуктът Шиитаке плюс съдържа основно екстракти от гъбите Шиитаке, Кориолус, Рейши, китайска дереза и артишок, които определят неговите профилактични и лечебни свойства. Ето с какво е полезна всяка една съставка.

Учените са установили, че гъбата шиитаке съдържа толкова белтъчини, колкото има в боба и граха и може да служи като заместител на животинския белтък. Съдържа и 9 аминокиселини, необходими за човешкия организъм. Шиитаке е богата на витамините B и D. Тази гъба съдържа също и голямо количество цинк, мед, калий, натрий, калций, фосфор и полизахариди.

Кориолусът е уникален сред висшите гъби заради широкото й използване както в традиционното билколечение, така и в съвременната клинична практика. Съдържа противоракови вещества, укрепва имунната система, има антивирусни, антиоксидантни и антибактериални свойства.

Китайската дереза се използва предимно като тонизатор за черния дроб. Преустановява израждането на чернодробните клетки, натрупването на мастна тъкан и предотвратява появата на туморни образувания.

Артишокът е мощен хепатопротектор, нормализира работата на черния дроб и на жлъчния мехур, възстановява процесите на жлъчеобразуване и жлъчеотделяне в черния дроб. Поддържа кожата в отлично състояние и осигурява важни хранителни вещества за организма.

Шиитаке плюс
защитава клетките на черния дроб от автоимунно въздействие и от възможно увреждане от различни агенти, като: вируси, химикали, лекарства. Може да се ползва за профилактика при рак и цироза на черния дроб и чернодробна недостатъчност. Продуктът подтиска процеса на размножаване на раковите клетки в черния дроб, възстановява нормалния обмен на веществата и синтеза на ензимите в този орган.
 Състав: екстракти от: гъбите Шиитаке, Кориолус, Рейши, китайска дереза, артишок и цветен прашец от бор.
Опаковка: 100 капсули по 500 мг.
Начин на употреба: 3 пъти на ден по 2
Въздействие върху организма
Шиитаке плюс:
-    защитава клетките на черния дроб от увреждане и подобрява неговите функции;
-    влияе положително върху изработването и отделянето на жлъчна течност;
-    значително облекчава работата на черния дроб при детоксикация на организма, като разгражда токсичните вещества;
-    прилага се за профилактика и комплексна терапия при цироза на черния дроб, рак на черния дроб и на жлъчния мехур, следоперативни състояния на тумор и провеждане на химиотерапия;
-    усилва способността на организма да противодейства на различни инфекции, в това число и вирусни;
-    действа тонизиращо и общоукрепващо – възстановява силите след продължително боледуване, повишава издържливостта на организма, увеличава продължителността на живота.

 

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019