Ателоколаген Colway

Ателоколаген Colway

Ателоколаген Colway
Код на продукт: kol0001
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 149.0 лв.
с ДДС: 149.0 лв.

Ателоколаген Colway

Ателоколаген е поредният козметичен anti-age препарат от семейството на трансдермалните колагенови гелове и истински шедьовър на биотехнологията на белтъчените. В тази уникална композиция са комбинирани три вида дребномолекулни колагени. Първият е изолирани молекули от рибени кожи, които запазват стоежа на тройната спирала ( тропоколаген ). Вторият е ателоколаген, също триспирален, който има идеална биологична чистота, благодарение на което се използва за инжектиране. Третият е проколаген или пептидни вериги, които едва в процеса на колагеногенезата създават клагенови спирали.

Моделът на тройната колагенова спирала, потопена в хидрогел, е допълнен с еластин и не-йоново злато, което в синергия с колагеновите пептиди действа на принципа на йонната помпа – ускорява миграцията на активните съставки, както и обема на микроелементи, стимулира очистването на организма по кожен път. Предотвратява пигментацията, действа успокояващо, антибактерийно и биостимулиращо.

Ателоколагенът Colway дължи своята кадифена мекота на серицина (наречен течна коприна), своята миризма – на естествения розов аромат, а прекрасната си абсорбация – на прилагането за първи път в козметологията на толкова малки белтъчни агрегати. Всички колагенови гелове предлагани от Colway са природни, трансдермални и биологично активни белтъчини. Това са уникални в световен мащаб anti-age продукти с призната ефективност и многогодишно реноме, които за разлика от хилядите кремове на световния пазар не воюват с резултатите, а атакуват причините. А главната причина за възникване на бръчките е дефицитът на колаген.

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Препаратът е предназначен за всеки тип кожа. Препоръчва се като грижа за лицето, шията и деколтето. Малко количество от гела се разнася върху добре почистена и влажна (мокра) кожа. Ако върху кожата останат частици злато, трябва да се вкарат в нея с масаж. След като ателоколагенът се абсорбира, се прилага балсам или крем, подходящ за типа кожа. Препоръчваме продукти от козметичната линия на Colway, които съдържат компоненти синергични на Ателоколаген Colway. 

 

Предупреждение:

Да се съхранява на сухо място при стайна температура далеч от слънчевите лъчи. Съдържа естествени белтъчини от рибен произход.

Не съдържа парабени, силикони и емулгатори.

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2019