RLX-ПО-СИЛНО ОТ СТРЕСА-ОСТАТЪЧНИЯТ СТРЕС В КЛЕТКАТА

RLX-ПО-СИЛНО ОТ СТРЕСА-ОСТАТЪЧНИЯТ СТРЕС В КЛЕТКАТА

RLX-ПО-СИЛНО ОТ СТРЕСА-ОСТАТЪЧНИЯТ СТРЕС В КЛЕТКАТА
Код на продукт: apl0007
Бонус точки: 0
Наличност: В наличност
Цена: 106.0 лв.
с ДДС: 106.0 лв.

Уникалният състав на таблетките за смучене RLX не само ще сте спокойни, но ще ви даде увереност и да ви помогне да събере мислите си,  насища се тялото с важни витамини и минерали, поддържането на здравето на нервните клетки.

Бясната скорост на съвременния живот ни прави всяка минута нещо да се планира, да се вземат решения, да се правят избори и да се поеме за нещо отговорност. Постоянното напрежение води до умора и апатия - тялото ни не успява, и се включва режим на защита. Спонтанно, произтичащо безразличие чувство на безпомощност, безпокойство - сигурен знак, че сме свидетели на стреса! Това означава, че тялото се нуждае от вашата помощ!

APL предлага на вашето внимание един уникален нов продукт, създаден от многобройните искания на нашите партньори и клиенти:  RLX, които ще ви помогнат да се преодолее всяко нервно претоварване и нервна система ще осигури оптимално количество витамини и минерали. Ние научихме много начини да се справяме със стреса - и как винаги да избереме най-ефективното и естественото! Новият продукт серия Acumullit SA - таблетки за смучене RLX - уникален комплекс от растителни екстракти, която помага да се справят с всяка проява на стрес, защита на тялото ни от стрес и претоварване.

Предимства:

    
Той има мек седативен ефект, помага да се справяте с  раздразнителност;
    
Продуктите, включени в продукта, премахват  нервност и безпокойство, което ви позволява да дишате лесно, дори и в най-стресовите ситуации;
    
Той помага за тонизиране и да придобият увереност в своите способности. Предизвиква положителни емоции, помага да се вземе нов поглед към трудностите.
    
Тя допринася за възстановяването на здравите фази на съня, което позволява на тялото да се отпуснете напълно;
    
Тя подобрява обмяната на веществата и стимулира мозъка;
    
Той помага да се справи с отрицателните ефекти на стреса, възстановяване на здравето на нервната система и дава сила за нови постижения;

Състав от компоненти:

грифон

vandalroot

Маруля

банан

зелен чай

мащерка

бадеми

Напишете ревю

Вашето име:


Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош            Добър

Въведете кода в полето отдолу:Уеб Дизайн Джусита Дес. БОЖЕСТВЕНА СВЕТЛИНА ЕООД © 2018